Home » 123 Premium Flexfolie

123 Premium Flexfolie

Banners-EXTRAFLEX

Met plezier introduceren wij het 123 Premium flexfolie. De snelheid van het 123 flexfolie, het pellen van de allerkleinste lettertjes van het premium flex, samengevoegd in een nieuwe flexlijn. Exclusief voor TheMagicTouch klanten, dit flexfolie wordt in eigen productie gemaakt en is zeer aantrekkelijk in prijs.

De voordelen van het nieuwe 123 premium flexfolie op een rij:

  • Perstijd van maar liefst 3-5 seconden.
  • Het 123 premium flexfolie snijdt de allerkleinste letters.
  • De aanbevolen perstemperatuur is 130-155 °C (textiel blijft goed in vorm).
  • Is verkrijgbaar in 36 verschillende kleuren, dezelfde kleuren als het premium flex folie.
  • Nog geen kennis gemaakt met het 123 flexfolie? Wij hebben voor u een startpakket samengesteld, ter kennismaking.
  • Het 123 premium flexfolie is zeer aantrekkelijk in prijs!

Het assortiment bestaat uit 36 verschillende kleuren inclusief goud, zilver en 5 opvallende fluor kleuren. U kunt ervoor kiezen om de kleurwaaier te bestellen. Het 123 premium flexfolie bestaat uit 100% PU, PVC vrij en voldoet aan de REACH norm. De REACH REACHnorm is een systeem voor registratie, evaluatie en toelating van chemische stoffen die in de Europese Unie geproduceerd of geïmporteerd worden. De naam REACH betekent Registration, Evaluation and Authorization of CHemicals. Het doel van het REACH-systeem is het beheersen van de risico’s van chemische stoffen, zoals de risico’s op giframpen, brand en explosies, gezondheidsschade bij werknemers en consumenten, en schade aan het milieu.

Volgens het REACH-systeem zouden alle stoffen die in de Europese Unie in gebruik zijn of in gebruik worden genomen als volgt behandeld moeten worden:

  • inventariseren via een verplichte registratie van de producent of importeur;
  • evalueren voor wat betreft hun risico’s voor mens en milieu;
  • en op basis daarvan al dan niet toelating te geven (autorisatie) om de stoffen te gebruiken.

Wilt u het nieuwe 123 Premium flexfolie eerst proberen? Bij een order sturen we graag een meter gratis aan u op, vermeld bij opmerkingen in het bestelproces: gratis proef 123 premium flex. Heeft u nog vragen na het lezen van de bijgeleverde gebruiksaanwijzing?

Bel ons verkoopteam 023-5483100.