Home » Graphtec opleiding

Graphtec opleiding

Graphtec opleiding

Een Graphtec opleiding is voor alle ondernemers die weinig tijd hebben en snel de technieken van de Graphtec CE-6000 snijplotter onder de knie willen hebben. Deze Graphtec opleiding is geheel gratis als u de Graphtec plotter bij ons heeft aangeschaft. In onze showroom of bij u op locatie wordt uitleg gegeven over alle technische details van deze stabiele en veelzijdige snijplotter, inclusief de Print & Cut toepassing. De verschillen in de ruim 200 soorten  flexfolie en zelfklevende vinylfolie komen aan bod om ervoor te zorgen dat u in een handomdraai de beste flexfolie op het juiste textiel bedrukt. Wilt u ook gaan beletteren met zelfklevend vinylfolie? Dan vertelt ons team handige tips & trucs voor het verwerken.

grahtec opleidingWilt u een afspraak maken voor de gratis Graphtec opleiding? Neem contact op met ons verkoopteam of stuur een email.

Onze Showroom is gevestigd :

TMT Benelux B.V.

Herenweg 29a-6, 2105 MB Heemstede
T: 023-5483100, F: 023-5483102
E: [email protected]

Kantoor, Magazijn & Showroom
Maandag t/m vrijdag: 8:30 tot 17:00 uur

U kunt hier bekijken op Google Maps of wij in de buurt zitten.

Wist u dat alle Graphtec CE6000 Serie snijplotters voor het versturen gratis worden afgesteld!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze activiteiten, volg ons BLOG.

Het gratis Blog over het veelzijdige transfersysteem bestaat dus niet alleen uit theoretische kennis maar geeft u inzicht, praktijk voorbeelden en deelt ervaringen met andere gebruikers.