Selecteer een pagina

Actuele informatie over het coronavirus

WE ZIJN GEWOON OPEN EN HOUDEN DE REGELS IN ACHT!

Bestellingen kunnen zoals gewoonlijk via onze website worden geplaatst, waarbij er niks veranderd voor jou. De voorraad blijft continu aangevuld en alle producten zijn uit voorraad leverbaar. 

 

Telefonisch bereikbaar

Van Maandag t/m Vrijdag van 08.30 – 17.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. Of dit nu gaat over jouw bestelling, over de bezorging of over een administratieve vraag. We zijn er voor je. 

Support

Ons support team kan je op allerlei mogelijke manieren helpen. Via teamviewer, what’s app video, we zorgen ervoor dat jij niet stil komt te staan. Onze workshops en persoonlijke trainingen zijn uiteraard tot 21 april a.s. uitgesteld.

Afhaalmogelijkheid

Dit is van Maandag t/m Vrijdag van 08.30 – 17.00 uur mogelijk, waarbij we je willen vragen om de bestelling vooraf te plaatsen via onze website om te zorgen dat de bestelling klaar staat en er zo min mogelijk contact is.

Kom in contact. Wij helpen je.

Wij werken thuis of op kantoor om jou zo goed en snel mogelijk te begeleiden. Wij willen je daarom vragen om bij elke vraag die je hebt contact op te nemen!

Herenweg 29A-6, 2105 MB, Heemstede

Bel ons: 023-5483100