Home » Benodigdheden voor het transfersysteem

Benodigdheden voor het transfersysteem

Benodigdhedenvoortransfersysteem

Om gelijk met de deur in huis te vallen, bestaan de benodigdheden voor het transfersysteem uit 4 stappen. Deze stappen zorgen dat u probleemloos blanco producten en textiel kunt personaliseren. Voor een optimaal rendement heeft TheMagicTouch haar assortiment samengesteld uit onderstaande apparatuur en producten. Dagelijks onderzoekt onze Research & Development afdeling de nieuwste technologieën zonder uit het oog te verliezen dat het systeem betaalbaar, snel en eenvoudig te bedienen blijft. De benodigdheden voor het transfersysteem bestaan uit:

1. Een geschikte kleurenprinter

De meeste kleurenlaser of LED kleurenprinters zijn geschikt voor het gebruik van transfer papier.

Is mijn kleurenlaser of LED kleurenprinter geschikt voor transfers?

Staat uw merk of type er niet bij? Stuur ons een email. Wij helpen u graag om de benodigdheden voor het transfer systeem samen te stellen. Heeft u nog geen printer? Bekijk dan alle TMT enhanced modellen en kijk naar de voordelen van deze printers.

OKI kleurenprinters

TheMagicTouch heeft drie modellen in het assortiment, ook wel de TMT enhanced modellen genoemd. Deze kleurenprinters zijn speciaal voor de zeven verschillende transfer papieren ontwikkeld. Deze Oki kleurenprinters hebben een rechte papier doorvoer, handinvoer voor grotere formaten en MP toner, dit bevordert enerzijds de krasvastheid en anderzijds de was eigenschappen. Deze Oki kleurenprinters hebben een speciale printerdriver, waarbij de instellingen en transferpapieren vooraf zijn geïnstalleerd. Deze Oki kleurenprinters hebben 3 jaar fabrieksgarantie, ook op alle transferpapieren en stickermaterialen.

In één oogopslag de kleurenprinters bekijken? Klik hier

2. Transferpapier

Er zijn zeven verschillende transferpapieren met ieder zijn eigen toepassing. De keuze welk transferpapier u moet kiezen, is afhankelijk van het eindproduct. Het ontwerp  wordt in spiegelbeeld op het transferpapier geprint en daarna overgezet via hitte.

U kunt kiezen uit onderstaande transferpapieren :

  • Transferpapier TTC voor wit textiel.
  • Transferpapier OBM voor gekleurd textiel.
  • Transferpapier WoW voor alle kleuren textiel.
  • Transferpapier CPM voor niet poreuze producten.
  • Transferpapier DCT voor bolvormige producten.
  • Transferpapier ORD voor glas/acryl.
  • Transferpapier Tattoo voor tijdelijke tattoo’s.

Er zijn diverse hulpmiddelen voor het overzetten van het transferpapier op het eindproduct, zoals verschillende matten, teflon, hittebestendig plakband of een rol snijder. TheMagicTouch verkoopt deze hulpmaterialen.

3. Persmachine voor het beste resultaat

Voor het overzetten van het transferpapier op het eindproduct is een hoge druk en verdeling noodzakelijk. TheMagicTouch heeft 2 verschillende persmachines in haar assortiment van het merk INSTA. Deze persmachines hebben de afgelopen 25 jaar hun kwaliteit bewezen en worden wereldwijd nog steeds het meest verkocht. Afhankelijk hoe vaak u de persmachine gaat gebruiken, is voor ieder budget een keuze.

4. Blanco producten en Textiel

Voor blanco producten kunt u het beste naar de bovenste balk (blauwe kleur) en het gehele assortiment bekijken van alle blanco producten. Alle blanco producten zijn speciaal samengesteld voor het eenvoudig verwerken met transferpapier. Met de aanbevolen gebruiksaanwijzing bedrukt u snel en eenvoudig uw gepersonaliseerde producten

Menu Item-Blanco Producten

TheMagicTouch biedt een totaal oplossing voor het personaliseren van producten. Het textiel assortiment biedt een ruime keuze uit bekende merken o.a. AWDis, B&C, Gildan, Fruit of the Loom en Russell. .

Textiel