Home » Benodigdheden voor sublimatie

Benodigdheden voor sublimatie

TheMagicTouch levert alle benodigdheden voor sublimatie, de ricoh printers, Sawgrass sublijet cartriges, sublimatiepapier, sublimatie textiel en vele blanco producten. Voor het verwerken van sublimatie heeft u onderstaande producten nodig:

 

De apparatRicoh printeruur
De Aficio Gelprinters nemen zeer weinig ruimte in, zijn volledig te bedienen vanaf de voorzijde en kunnen eenvoudig aangesloten worden. Standaard maakt deze machine gebruik van Ricoh’s sneldrogende Liquid Gel™-technologie voor het maken van kleurenafdrukken. Voor het gebruik van sublimatie worden de Ricoh cartridges verwijderd en worden de sublimatie cartridges in de machine geplaatst. Leverbaar in A3 en A4 uitvoering.

 

 

 

Sublijet cartridgesSublijet cartridges
De Sublijet cartridges zijn leverbaar in de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. De cartridges zijn leverbaar voor diverse type Ricoh printers. Het sublimatiepapier is leverbaar op A3 en A4 formaat. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar.

 

 

 

 

SublimatiepapierSublimatiepapier

Alle producten worden via sublimatiepapier bedrukt. Leverbaar in A4 of A3 formaat. Er is slechts 1 papiersoort noodzakelijk omdat de ondergrond altijd polyester is. Hierdoor hoeft u niet te wisselen, zoals bij transfertechniek. De temperatuur waarmee het sublimatiepapier wordt overgezet via een persmachine is altijd hetzelfde, rond 200ºC.

 

 

 

SGildan-Sublimatie-T-shirt1ublimatie Textiel

Met de merken Gildan en AWDis biedt TheMagicTouch een assortiment T-Shirts en poloshirts speciaal voor sublimatie.  Het merendeel van het textiel is voor bedrukking van katoen, hiervoor is het veelzijdige transfersysteem van TheMagicTouch aan te raden.

 

 

 

Latte beker bedrukt

 

Sublimatie blanco producten

TheMagicTouch levert diverse blanco producten voor het bedrukken via sublmatie, alle producten zijn 100% polyester of zijn voorzien voor een polyester coating.

 

 

U bent van harte welkom in onze showroom voor een uitgebreide demonstratie of om de verschillen te zien met andere bedrukkingssystemen. Wilt u liever iemand bij u op bezoek? Onze buitendienst komt graag een keertje langs.

In de webwinkel is een speciale rubriek sublimatie, ga hiervoor naar de menubalk.