Selecteer een pagina

Meld je nu gratis aan als klant van TheMagicTouch!

 

1. Ga naar de website van de evenementenhal.

2. Klik op ‘Kaarten bestellen’ en vul jouw persoonlijke code in: 71943165.

3. Succes!

In Maart 2019 start de Sign & Print Expo 2019

 

De Sign & Print Expo is een compleet gerenoveerde beurs waarbij de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign samenkomen. Dit geheel, vernieuwende concept wordt op 26, 27 en 28 maart 2019 in Gorinchem getoond aan de buitenwereld. Irma de Hoorn, Group Event Director van organisatie Easyfairs Evenementenhal zei vorig jaar al: “Op dit moment worden de grafimedia-/print- en signbranche misschien nog los van elkaar gezien. Het zijn ook twee branches die niet een-op-een met elkaar te vergelijken zijn, maar wij zijn van mening dat er tegelijkertijd veel overlap is. Vervolgens hebben wij het begrip ‘expo’ aan het nieuwe logo toegevoegd, omdat dit tweedelig terugkomt op een belangrijk deel van deze beurs: een expositie over exposure.”

 

Sign & Print Expo zegt het volgende over het nieuwe concept:

”Het is hét event waar toekomstige innovaties en trends in deze vernieuwende vakgebieden worden gepresenteerd. Met de komst van het vernieuwde concept en een herpositionering op het gebied van de bezoekersdoelgroep spreken wij dé beslissers op het gebied van visuele communicatie aan. Bezoekers zijn op zoek naar oplossingen, nieuwe features, advies en tips van experts op het gebied van sign en print.”

 

Kom naar stand J112 en Win een OKI Kleurenprinter C612 ter waarde van € 495,-

 

In Maart hebben we weer enorm veel om te vertellen, te laten zien en zoals je van ons gewend bent, te demonstreren! Om te beginnen laten we de succesvolle DTG Printer – Ricoh Ri 100 zien. Deze compacte All-In-One textielprinter maakt het personaliseren van populaire producten zoals T-shirts, poloshirts en draagtassen zeer eenvoudig door de meegeleverde Ricoh Design Software. Daarnaast is besloten om naast het assortiment aan succesvolle flexfolies zoals Politape & MagiCut, een nieuwe lijn aan Prinbare Flexfolies op te nemen, genaamd: Printex. Met name door de internationale afname profiteren onze klanten van de aantrekkelijke inkoop prijzen. Ook voor onze klanten die werken met snijplotters hebben wij een nieuwe manier van bedrukken gevonden voor een ultiem draagcomfort, genaamd: 123Hotmelt. Naast de bestaande en nieuwe folies, zijn er afgelopen tijd meer textiel artikelen toegevoegd van de succesvolle AWDis lijn. We laten natuurlijk nog veel meer zien op 26, 27 en 28 Maart in Gorinchem! Lees hieronder wat je moet doen om de gratis toegangskaarten te ontvangen.

Reageer en ontvang jouw toegangskaart voor de Sign & Print Expo 2019

 

Aanmelden kan heel eenvoudig door hieronder te reageren. Na je reactie zal je direct op een Excel lijst worden geplaatst waarbij je 15 Februari een mail ontvangt met de bevestiging. Vanaf 8 Maart worden de uitnodigingen per post verstuurd met de gratis toegangskaart(en).

 

DagenDatum(s)TijdstipStandnummer
Dag 1Dinsdag 26 Maart13.00 – 21.00 uurJ112
Dag 2Woensdag 27 Maart13.00 – 21.00 uurJ112
Dag 3Donderdag 28 Maart10.00 – 17.00 uurJ112

 

Adresgegevens

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

T:+31 (0) 183 680 680

E-mail: 

Download de Evenementenhal App voor de Sign & Print Expo

Evenementenhal App voor Google Play

Evenementenhal App voor Apple Store