Selecteer een pagina

Transferpapier Tattoo 2.1 behaalt landelijks nieuws in ItalieLandelijk, Italiaans nieuws!

Het transferpapier tattoo heeft voorpagina nieuws behaald van het populaire, regionale Italiaanse dagblad Metro. Dit keer is personage Jane Doe van de Amerikaanse televisieserie BlindSpot naar Italië gevlogen om meer publiciteit te genereren voor de TV serie BlindSpot. Jane is versierd met tatoeages en dit is gedaan met ons transferpapier Tattoo 2.1! Doordat ons product voorpagina’s nieuws heeft gehaald, wilde wij dit toch graag delen met jullie om een goede indruk te geven wat voor kracht een tatoeage kan uitstralen. Het transferpapier tattoo is ideaal geschikt voor flashmobs, evenementen, vrijgezellen feesten en vooral voor tattoe-ers.

Blindspot is een Amerikaanse televisieserie en draait om een personage Jane Doe, gespeeld door Jaimie Alexander, een onbekende vrouw die vol staat met tatoeages en die leiden naar de oplossing van verschillende misdaden.  De FBI wordt naar Times Square in New York geroepen, waar een verdachte tas gevonden is. Wanneer de FBI arriveert, blijkt dat er een naakte vrouw in de tas ligt, die volledig bedekt is met tatoeages. De vrouw lijdt echter aan geheugenverlies, en weet niet meer wie ze is en hoe ze aan al die tatoeages komt. Al snel beseffen de FBI agenten dat de tatoeages op haar lichaam leiden naar de oplossing van een mysterie. In Milan hebben ze BlindSpot vertaald naar de realiteit waarbij gekozen is ons voor ons transferpapier Tattoo!

Flashmob in Milan

De Flashmob nam plaats in Milan, waarbij de personage van BlindSpot plotseling op een openbare plek, in een tas, werd neergelegd en ontzettend veel belangstelling kreeg om zodoende publiciteit te genereren. Flashmobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen, zoals het internet. Het aantal deelnemers staat niet van tevoren vast; hoe meer deelnemers, hoe succesvoller de flashmob.

Klik op de afbeelding om naar de video te gaan.

Transferpapier Tattoo