Selecteer een pagina

Eco Solvent. Print afbeeldingen van hoge kwaliteit met levensechte , heldere ontwerpen tegen een hoge wasbaarheid.

 

Voor Professioneel Gebruik Tegen Scherpe Inkoopprijzen.

ECO Solvent printbare media is voor alle ondernemers die hogere eisen stellen op gebied van snelheid en kwaliteit. Het printbare media wordt naast alle textieltoepassingen veelvuldig gebruikt voor het maken van posters, stickers, labels en signalering met het zelfklevende vinyl, voor binnen- en buitengebruik. Het assortiment is geschikt voor de huidige eco solvent printers, zoals de VersaCam BN-20. Het printbare flex voor op textiel wordt na het printen, snijden, pellen en overzetten op applicatietape via een transferpers op het textiel bedrukt. Voor Sport- en bedrijfskleding waar een hoge kwaliteitsnorm en het wassen op hoge temperaturen wordt vereist, is deze manier van textiel bedrukken een aanrader.

?

Hoge Wasbaarheid

Sport- en bedrijfskleding zijn met het sommige printbare media voor textiel zelfs wasbaar tot 80 °C. 

?

Grote Capaciteit

Grotere producties door de grote capaciteit en snelheid van de Eco Solvent printers.

?

Kosten per Print

Een lage kostprijs per print in vergelijking met andere manieren van bedrukken.

?

Permanent of removable

Zelfklevende printbare media voor tijdelijk of permanente reclame uitingen voor binnen- en buiten.

?

Hoogwaardige afdrukken

De hoge afdruk resolutie weerspiegelt zich in het eindproduct.

?

Ruime keuze

Door het ruime aanbod in printbare media zijn vele stoffen mogelijk om te bedrukken.

Breed Inzetbaar Tegenover Zuivere Eindresultaten

Voor het bedrukken van sport- en bedrijfskleding bieden we een complete serie aan printbare media. Sinds vele jaren het vertrouwde merk Poli-Tape, bekend door de grote collectie en ruime keuze aan printbare folies voor het bedrukken van textiel en stoffen. Recentelijk is daar ons eigen merk Printex aan toegevoegd, herkenbaar om de gunstige prijs- en kwaliteitsverhouding en de snelle manier van verwerken. Het merk Grafitype zelfklevend vinyl zorgt dat je in een handomdraai ook uitgesneden Full Colour stickers, labels en signalering voor binnen- en buitengebruik maakt. Het totale assortiment printbare media is geschikt alle ECO, Solvent- en Latex printers. Door de hogere investering en het regelmatige onderhoud van deze Grootformaat printers is enige capaciteit nodig, die zich uiteraard snel laat terug verdienen.

De ECO Solvent Folies voor alle soorten textiel

Bekijk de voordelen en profiteer

Printable Poli Flex Block Out 4010

POLI-FLEX Printable Block-Out is een duurzame hoogwaardige polyurtheane folie, met een speciale block-factor.  Dit folie wordt gebruikt voor polyester stoffen die de neiging hebben om door de inkt van de folie te dringen, het zgn. doorbloeden. 

Ultimate Print Soft Matt 4030

ULTIMATE PRINT SOFT MATT heeft dezelfde kenmerken als de 4032. Het verschil zit in de niet klevende lijmlaag. De polyurtheane folie biedt dezelfde hoge afdrukresolutie en blinkt uit door de extreem hoge was temperaturen tot 80°C.

Ultimate Print Soft Gloss 4031

ULTIMATE PRINT SOFT GLOSS is in tegenstelling tot alle andere semi matte folies voorzien van een glanslaag. Ondanks deze glans, is de folie, net als de 4030 en 4032 ook geschikt voor het wassen op 80°C, en zorgt voor een hoge afdrukresolutie.

Ultimate Print Soft Matt 4032

ULTIMATE PRINT SOFT MATT heeft dezelfde kenmerken als de 4030. Het verschil zit in de klevende lijmlaag. De polyurtheane folie biedt dezelfde hoge afdrukresolutie en blinkt uit door de extreem hoge was temperaturen tot 80°C. 

Ultimate Print Super Soft 4033

ULTIMATE PRINT SOFT MATT is een hoogwaardige duurzame polyurtheane folie met een hoge afdrukresolutie en semi-matte afwerking. Deze Ultimate super soft onderscheidt zich door een dunnere maar zeer zacht aanvoelende toplaag.

Ultimate Print Transparant 4034

ULTIMATE PRINT TRANSPARANT is een hoogwaardige folie voor het bedrukken van wit en licht gekleurd textiel. Deze folie wordt in tegenstelling tot andere folies in spiegelbeeld verwerkt en kan gewassen worden tot een temperatuur van 40°C.

Ultimate Print Nylon 4035

ULTIMATE PRINT NYLON is een niet klevende polyurtheane folie met een speciale smeltlijm voor geimpregneerde en waterafstotende stoffen. Deze folie blinkt uit in zijn elasticiteit en kleurdekking en geschikt voor alle kleuren textiel.

            Turbo Print               4036

TURBO PRINT is de nieuwste hoogwaardige polyurtheane folie uit het assortiment en wordt gekenmerkt door een snelle verwerking op lage temperaturen tot 60°C ook geschikt voor geinmpregneerde stoffen.

Maak kennis met PRINTEX 

Printex is de nieuwe naam voor ons eigen merk Printbaar Flex, geschikt voor alle ECO, SOLVENT- en LATEX printers. De snelle verwerking en gunstige prijs- en kwaliteitsverhouding is zeker de moeite waard om uit te proberen.

De ECO Solvent Folies voor Zelfklevend Vinyl

Bekijk de voordelen en profiteer

Grafiprint M010P 

Grafiprint M010P is een glanzende monomeer gekalanderde, transparante PVC film, speciaal voor Eco, Solvent, latex en UV-printers. De film is voorzien van een permanente drukgevoelige dispersie-gebaseerde acrylleefstof. De Grafiprint M010P PVC film is geschikt voor alle mogelijke binnentoepassingen en korte buitentoepassingen op een vlakke ondergrond.

Grafiprint M011P 

Grafiprint M011P is een matte monomeer gekalanderd, transparante PVC film, speciaal voor Eco, Solvent, latex en UV-printers. De film is voorzien van een permanente drukgevoelige dispersie-gebaseerde acrylleefstof. De Grafiprint M011P PVC film is geschikt voor alle mogelijke binnentoepassingen en korte buitentoepassingen op een vlakke ondergrond.

Grafiprint MP112P

Grafiprint M112P is een monomeer gekalanderde, witte glanzende PVC film, voor Eco, Solvent, latex en UV-printers. De film is voorzien van een permanent drukgevoelige dispersie-gebaseerde acrylleefstof. De Grafiprint M112P is speciaal ontworpen voor alle mogelijke binnentoepassingen en korte buitentoepassingen op een vlakke ondergrond.

Grafiprint MP112R

Grafiprint M112R is een monomeer gekalanderde, witte glanzende PVC film, voor Eco, Solvent, latex en UV-printers. De film is voorzien van een verwijderbare drukgevoelige dispersie-gebaseerde acrylleefstof. De Grafiprint M112R is speciaal ontworpen voor alle mogelijke binnentoepassingen en korte buitentoepassingen op een vlakke ondergrond.

Grafiprint  M113P

Grafiprint M113P is een monomeer gekalanderde, wit matte PVC film, voor Eco, Solvent, latex en UV-printers. De film is voorzien van een permanente drukgevoelige dispersie-gebaseerde acrylleefstof. De Grafiprint M112P is speciaal ontworpen voor alle mogelijke binnentoepassingen en korte buitentoepassingen op een vlakke ondergrond.

Grafiprint MP113R Transparant

Grafiprint M113R is een monomeer gekalanderde, wit matte PVC film, voor Eco, Solvent, latex en UV-printers. De film is voorzien van een verwijderbare drukgevoelige dispersie-gebaseerde acrylleefstof. De Grafiprint M112P is speciaal ontworpen voor alle mogelijke binnentoepassingen en korte buitentoepassingen op een vlakke ondergrond.

Een Hoogwaardig Eindproduct. De ECO Solvent Printer.

Maak kennis met de VersaSTUDIO BN-20. Dit desktop-toestel combineert printen met snijden en beiden in een zeer hoge kwaliteit. Gebruik de BN-20 om bijvoorbeeld schitterende stickers, posters en labels te maken in combinatie met het bedrukken van textiel. De resultaten zijn verbluffend en met ons lease programma zijn de maandelijkse kosten te overzien. 

Kom de waanzinnige voorbeelden bekijken in onze showroom!

Dit wil je echt niet missen

Waarom kiezen voor ECO Solvent