Selecteer een pagina

One For All ... All For One

Samen Zorgen We Ervoor Dat Personalisatie Slaagt
Bekijk Ons Hoofdkantoor

Leuk om kennis te maken

We zijn de landenvertegenwoordiging voor de Benelux. Sinds 1989 maken we deel uit van onze internationale organisatie met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen wereldwijd. Samen hebben we één motto: One For All … All For One.

One For All … All For One

Bij de introductie van het eerste TheMagicTouch Transferpapier TTC voor wit textiel was er in die tijd nog geen mogelijkheid om te personaliseren vanaf 1 stuk in FullColour. Als pioniers in de markt van toen, gebruikten we ons motto om personalisatie kracht bij te zetten. Met de term “One for All” een product personaliseren, voor iedere doelgroep    “All For One”, is het begrip personalisatie inmiddels wereldwijd door onze organisatie bekend geworden.

Het Maken Van Impact

Een groot deel van onze collectie produceren we geheel in eigen beheer, zoals alle TheMagicTouch transferpapieren, het MagiCut Flexfolie assortiment, De OKI printerdrivers, SpaceControl software en vele blanco producten. Door het Internationale inkoopbeleid zitten onze klanten dicht bij de bron en wordt er snel gereageerd op de behoeften uit de markt. Dit zijn één van de voordelen van onze wereldwijde organisatie.

Innovatie Over De Jaren

Ooit begonnen in een klein laboratorium met een vel papier en een kopieermachine, met als doel een foto op een T-shirt te krijgen, is nu uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming, met ons hoofdkantoor in Dieburg, Duitsland. Het Research & Development Team blijft zich dagelijks inzetten om nieuwe technieken en nieuwe doelgroepen in een steeds groter wordende markt te ontdekken. Ook dragen ze bij aan de dagelijkse kwaliteitscontrole van onze producten.

Kom eens langs

In onze showroom maak je kennis met alle bedrukkingstechnieken en krijg je een indruk van onze apparatuur en producten. Er staan tal van voorbeelden en we geven een vrijblijvende demonstratie, zodat je met een goed inzicht en genoeg inspiratie zelf kunt beoordelen of personaliseren bij jou past.

Zin In Een Kopje Koffie?

Bezoek onze workshops, die staan voor laagdrempeligheid of maak een individuele afspraak. Bekijk alle producten en verzamel zoveel mogelijk kennis.

Bezoek op locatie?

Geen gelegenheid om naar ons te komen? Onze verkopers zijn regelmatig in de buurt en ze maken graag persoonlijk kennis of verzorgen een vrijblijvende demo.

Volg Een Gerichte Training!

De trainingen staan garant voor veel kennis- en praktijkervaring om gelijk professioneel aan de slag te kunnen gaan inclusief een deelname certificaat.

Open, Eerlijk & Direct

Ons team weet dat iedere afdeling binnen ons bedrijf even belangrijk is, daarom werken we nauw samen en halen we graag het beste in elkaar naar boven.

Sinds de oprichting in 1989 ben ik werkzaam bij TheMagicTouch, een familiebedrijf dat werkt vanuit plezier, passie en creativiteit. Onze eigen producten, de innovatieve Research & Development afdeling en onze geweldige support maakt ons geliefd bij klanten. Er is niets leuker dan elke dag bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en technieken op het gebied van personalisatie, de krachtigste tool die er bestaat. Dat doe ik niet alleen, maar met een heel gedreven en professioneel team. Inmiddels is de volgende generatie aangeschoven en dit geeft het familiebedrijf weer een nieuwe dimensie. Elke dag proberen we samen met onze klanten te zorgen dat de eindgebruiker een fantastisch gepersonaliseerd cadeau ontvangt, daar doen we het voor.

Met creatieve en hartelijk groet,

Monique Hagedorn-Bloot

Managing Director, TheMagicTouch Benelux

Ontmoet de MAGIC-ers

TheMagicTouch zou niet bestaan zonder het geweldige team achter het bedrijf. Wij zijn een remote team, met 7 medewerkers. We zijn trots op onze diversiteit en hebben een moderne werk omgeving om het maximale eruit te halen.

Peter Dogger

Marketing 

Peter is werkzaam sinds 2014 en is verantwoordelijk voor alle zaken rondom marketing en social media. Ook is hij plaatsvervangend directeur.

Bart de Jong

Product Manager

Bart is werkzaam sinds 1995 en weet alle technische ins en outs van de bedrukkingssystemen en is eind verantwoordelijk voor kwaliteitscontrole.

Bjorn Beijen

Hoofd Verkoop

Bjorn is werkzaam sinds 1995 en is vanaf dag één betrokken bij alles wat met verkoop en klantenbeheer te maken heeft en zorgt dat de klant op nummer 1 staat.

Nieske van Delden

Administratie

Nieske is werkzaam sinds 1999 en zorgt  op charmante wijze dat onze klanten de facturen op tijd ontvangen en ook belangrijk op tijd betalen. 

Robin van Eijnsbergen

Distributie

Robin is werkzaam sinds 2007 en zorgt dat alle zendingen op tijd het magazijn verlaten en houdt voor alle details nauw contact met onze klantenservice.

Jorrit Wijnne

Verkoop & Support

Jorrit geeft trainingen, verzorgt de workshops en demonstraties en ondersteunt alle verkoop werkzaamheden vanuit de showroom.

Debby Gribbroek

Klantenservice – Order verwerking

Debby is werkzaam sinds 2017 en beheert de orders en zorgt dat alle klanten met vragen op een zo vakkundige mogelijke manier snel worden geholpen.

Whoopy Hagedorn

Hoofd beveiliging

Het hondje van de baas is inmiddels opgeklommen naar deze plek, maar eigenlijk wil deze Beagle niets liever dan  lekker veel aandacht.

Stagiare(s)

Wij zijn opzoek naar jou

Lijkt jou het leuk om ons team te komen versterken en een bijdrage te leveren aan de dagelijkse gang van zaken? Nieuw aanstormend talent is welkom.

Wat zeggen onze klanten

Carel Venetien

@Paperwhite

4_5_stars

“Zo’n twintig jaar geleden werden we door een leverancier getipt en gewezen op de mogelijkheden om zelf producten te bedrukken. We hadden toen een winkel met alleen kado artikelen, dit bleek voor ons de gouden tip te zijn! Het bedrijf wordt goed geleid, dat ervaar je als klant.”

12 Juni ’18

Wouter de Vries

@YourSuprise

4_5_stars

“Sinds onze oprichting in 2005 werken we samen met TheMagicTouch. Vanaf het begin was één ding duidelijk, ze doen wat ze beloven. Vooral in onze branche zijn snelle leveringen, vakkundig advies en een uitgebreid assortiment van groot belang. Dat zorgt al jarenlang voor een prettige samenwerking.”

16 Augustus ’18

Rob Hogenkamp

@Hogenkamp Klompen En Souverniers

4_5_stars

“Eerlijk gezegd vind ik jullie service perfect, er wordt altijd netjes en op tijd geleverd, hieruit blijkt dan ook wel dat jullie voorraden dik in orde zijn! De contacten verlopen soepel en naar tevredenheid. Ik geef jullie een 9,5 zodoende blijft er toch nog een beetje over om nog beter te worden. Haha!”

9 September ’18

Voordelen van werken met ons

Professionele Aanpak

Wij beseffen dat onze producten in de markt vaak aan een deadline onderhevig zijn. Snel reageren, duidelijke informatie richting onze klanten en een goede kwaliteitscontrole vinden we belangrijk.

Samenwerking

Een bedrukking laten slagen komt voort uit een goede samenwerking tussen ons en onze klanten. Door vanaf het begin aan te geven op welke manier wij werken en jij wilt communiceren, groeit een langdurige samenwerking.

Aantrekkelijke Staffelprijzen

De prijzen worden in staffels weergegeven. Op deze manier bieden we zowel voor starters als voor de professionals een breed aanbod in prijzen en de mogelijkheid om de artikelen in de juiste prijs verhouding af te nemen.

Afspraken op Maat

Trouwe klanten worden beloond, niet alleen met regelmatig kortingscode en speciale acties, ook door op maat gemaakte prijsafspraken, afhankelijk van de productkeuze en bijbehorende afname. Informeer bij ons verkoop team.

Hoe werkt het ook alweer

Bij ons koop je niet alleen een doos of vel papier, je koopt een servicepakket aan kennis en service. Ons team helpt elke dag opnieuw met het beantwoorden van vragen over bedrukking, software en geleverde apparatuur.

Snelle Leveringen

Kan het nog weg? Dagelijks communiceert de order afdeling met het magazijn om alsnog spoed orders te kunnen versturen, voordat de zendingen worden afgehaald door GLS. We lopen graag iets harder, bel ons gewoon even op.

Stagiaires

Functie – Full of Parttime Stagiaires 

Wij zijn dringend op zoek naar een stagiar! Volg je een grafische of Multi Media opleiding en vind je het leuk om stage te komen lopen? Wij gaan direct aan de slag om het meeste uit jouw stage te halen en deze af te sluiten met een Magisch Cijfer!

Pin It on Pinterest