Home » Flexfolie

Flexfolie

flexfolie

TheMagicTouch is wereldwijd uitgegroeid tot een van de grootste leverancier op gebied van flexfolies voor snijplotters. Onder zware kwaliteitscontrole worden de textielfolies in eigen beheer geproduceerd. Een gevarieerd programma van meer dan 200 soorten flexfolies en gunstige prijzen, maken het assortiment aantrekkelijk voor iedereen die een snijplotter heeft. Naast flexfolie en flockfolie, levert TheMagicTouch ook vinylfolie en ecosolvent snijfolies.

Maak kennis met de grote collectie flexfolie voor het decoreren van cijfers, namen, logo’s of gepersonaliseerde ontwerpen op textiel en stoffen. De flexfolies zijn geschikt voor alle merken snijplotters. Enkele voorbeelden zijn de Graphtec FC serie, Graphtec CE series en de Silhouette Cameo 2 snijplotter. Ieder soort heeft een andere toepassing of eigenschap. Het formaat van de flexfolies zijn 500mm breed met een lengte van 25 meter op een hele rol. Het flexfolie is vanaf 1 meter verkrijgbaar en ingedeeld in staffelprijzen, afhankelijk van de hoeveelheid. Sinds de komst van de Silhouette Cameo 2 worden de vellen ook geleverd in het formaat 30×50 cm. Daarnaast, voldoet het flexfolie van TheMagicTouch aan de REACH norm. De REACH REACHnorm is een systeem voor registratie, evaluatie en toelating van chemische stoffen die in de Europese Unie geproduceerd of geïmporteerd worden. De naam REACH betekent Registration, Evaluation and Authorization of CHemicals.

Sinds TheMagicTouch twee jaar geleden het 123 flexfolie en het 123Premium flexfolie introduceerde, heeft dit product de markt verovert door de snelle verwerking, lage perstemperaturen en het eenvoudig pellen, ook voor de allerkleinste letters. Wilt u de verschillen en eigenschappen per flexfolie zien? Klik hier

In de menubalk kunt u alle soorten snijmaterialen eenvoudig bestellen. De flexfolies zijn in diverse prijsstaffels ingedeeld afhankelijk van de aantallen. U kunt kiezen uit onderstaande soorten flexfolies.

Zelfklevend vinyl folie voor belettering van ramen, deuren, auto’s en vele producten.

TheMagicTouch levert zelfklevend vinyl met goede pel eigenschappen, geschikt voor binnen en buiten gebruik. Naast alle basiskleuren bestaat het assortiment uit goud, zilver, fluoriserende kleuren, raamfolie en schoolbord folies. Het vinylfolie wordt geleverd op een breedte van 600 mm breed op een rol van 30 meter. Het vinylfolie is vanaf 1 meter verkrijgbaar en in de basiskleuren zowel in een matte als glanzende versie leverbaar. Het vinylfolie is geschikt voor alle merken snijplotters en wordt geleverd in staffelprijzen, afhankelijk van het aantal. Heeft u nog geen snijplotter? Sinds de komst van de Silhouette Cameo met een zeer lage investering kan iedere onderneming of startende onderneming in een handomdraai een tekst of logo uitsnijden en beplakken waar men maar wilt. Voor eigen gebruik o.a. naam van de website op een auto of voor de bewegwijzering in een gebouw. Door het gestegen aanbod van belettering, vooral op kleinere producten o.a. op een broodtrommel of andere decoratie in kinderkamers is een totaal nieuwe markt ontstaan.

Printbare snijmaterialen voor solvent en eco solvent printers

Voor solvent en ecosolvent printers biedt TheMagicTouch een programma printbare folies voor bedrukking op witte of gekleurd textiel, bedrukking op nylon en block-out, voor bedrukkingen met de kans op het zgn. doorbloeden. Het voordeel van deze snijfolies is een hogere was temperatuur, zeer geschikt voor o.a. voor horeca kleding. Door het ontwerp eerst te printen, daarna uit te snijden en via applicatietape over te zetten, maakt dit systeem niet zo snel als het transfersysteem.

Printbare snijmaterialen voor sublimatie

Voor de sublimatieprinter verkoopt TheMagicTouch een printbare flex en flock folie. Het voordeel van sublimatieflex en sublimatieflock is de hoge mate van glans op het ontwerp, meestal een illustratie. In tegenstelling met transfertechniek is de tussen drager veel dikker en minder flexibel, ook hier moet eerst worden geprint, uitgesneden en worden overgezet met applicatietape.

Breng een bezoek aan onze showroom

Kopje koffieWilt u alle flexsoorten met eigen ogen zien of een keer een workshop volgen? Bezoek onze showroom en maak kennis met onze organsisatie. In onze showroom kunt u alle voorbeelden zien en leggen we graag uit hoe alles werkt en wat u er allemaal mee kunt doen. Wilt u liever een bezoek op locatie of een GRATIS proefvel aanvragen? Stuur een email naar [email protected]

Ja ik kom gezellig bij jullie langs in de showroom of kom naar één jullie workshops!