Selecteer een pagina

Flexfolie. Maak kennis met 200 verschillende soorten voor iedere samenstelling

Met alle huidige Snijplotters

Het complete aanbod van Flex- en Flockfolies is geschikt voor alle huidige snijplotters in de markt. De populariteit van flex neemt steeds meer toe, enerzijds door de grote variatie in kleuren en dessins, anderszijds door de makkelijke verwerking en relatief hoge wasbaarheid. Naast alle soorten kleding worden ook promotionele en cadeau artikelen veelvuldig met flexfolies gepersonaliseerd. Samen met de Graphtec snijplotters bieden we een ruime keuze voor zowel starters als professionals.

Sinds 2007 biedt TheMagicTouch wereldwijd een eigen Flex- en Flockfolie serie aan onder de naam MagiCut. Het goedkope 123Flex™ en het allround 123Premium Flex™ zijn beide razendsnel te verwerken en de toppers uit de collectie door de aantrekkelijke prijs- kwaliteit verhouding. Naast MagiCut verkopen we sinds 10 jaar het betrouwbare merk POLI-TAPE, met een groot gevarieerd aanbod voor geimpregneerde, waterafstotende en sublimerende stoffen. Maak kennis met het hele programma.

Flexfolies – Als prijs en kwaliteit samengaan

/

Een breed assortiment aan kleuren, soorten en effecten.

Dag in, dag uit zijn wij bezig om het assortiment uit te breiden zodat jij een antwoord hebt op iedere vraag die je krijgt.

/

Snelle verwerking op lage pers temperaturen

Door de verschillende verwerkingstemperaturen zorgen we ervoor dat het textiel zijn vorm en draagcomform behoudt.

/

Betrouwbare merken

Poli-Tape en MagiCut sluiten naadloos aan op de behoefte uit de markt. Snel, aantrekkelijke prijzen en constante kwaliteit.

By TheMagicTouch

 

Maak kennis met de meest succesvolste Flex lijn in ons assortiment!

Het 123Premium Flex™ is het snelste flexfolie in de markt. Met een snelheid van 3 – 5 seconden, een zeer klevende drager voor gedetailleerde ontwerpen en aantrekkelijke staffelprijzen maken deze serie tot één van de succesvolle series.

Het 123Flex™ is het snelste flexfolie in de markt. Met een snelheid van 3 – 5 seconden, een lichtklevende drager die heet kan worden verwijderd en aantrekkelijke staffelprijzen maken deze serie tot één van de succesvolle series.

Het MCPremiumFlock™ heeft de zachtheid en structuur zoals flock behoort te zijn. Enkele kenmerken zijn de duurzaamheid, het hoge draagcomfort en de hoge wasbaarheid. Een fluweelzachtige look in veel verschillende kleuren!

De MCGlitter serie heeft het grootste glitter effect van de MAGICUT serie. Door de speciale glitter finish is het effect mega krachtig en sprankelend en zorgt voor een modieuze uitstraling.  

Het MCHologee™ heeft een prachtig 3D effect en zorgt ervoor dat ontwerpen, echt opvallen. Naast de standaard holografische en rainbow kleuren, zijn er recentelijk twee nieuwe series toegevoegd: Spectrum & Kristal.

Het MCMetallic™ zorgt voor een spiegel effect. Naast de standaard kleuren is het soft-metallic in zilver en goud recentelijk toegevoegd. Dit Soft Metallic Flex zorgt voor nog meer draagcomfort, met behoud van het metallic effect.

De MAGICUT lijn in actie!

Een zeer hoge kwaliteit tegenover aantrekkelijke staffelprijzen en in vele verschillende kleuren, uitvoeringen en formaten.

 

Maak kennis met de meest uitgebreide Flex lijn in het assortiment.

Het Poli-Tape Premium Flex wordt gekenmerkt door een sterk klevende drager. Het Premium Flexfolies  wordt verwerkt op de traditionele manier met een relatief hoge temperatuur en een lange verwerkingstijd. 

Het Poli-Tape Nylon Flex  is speciaal ontwikkeld voor waterafstotende en geïmpregneerde stoffen. Met name voor buitenkleding is dit flexfolie geschikt en zorgt voor een langdurig draagplezier bij de eindgebruikers.

Het Poli-Tape Block Out Flex  zorgt voor een BLOCK factor. Dit is nodig bij gesublimeerde stoffen die de neiging hebben tot het zogenaamde doorbloeden. Het Block out Flex is alleen noodzakelijk bij alle lichte kleuren folies.

Het Poli-Tape Reflecterend Flex zorgt voor een reflecterende look. Het reflecterend is overdag te zien als een rustige, niet opvallende kleur. Maar als deze in aanraking komt met licht is deze niet te ontwijken. Bekijk de 3 verschillende uitvoeringen. 

Flexfolie Toepassingen 

Een waanzinnig snelle en ongelovelijke intuïtieve manier van bedrukken.

&

T-shirts

&

Poloshirts

&

Hoodies

&

Jackets

&

Tassen

&

Caps

&

Coolfit Tshirts

&

Baby Kleding

&

Overhemden

&

Schorten

&

Jogging Pants

&

Sport Kleding

Welke benodigdheden heb je nodig

voor het verwerken van Flex- en Flock Folies.

Snijplotters

Voor het verwerken van Flexfolie is niet alleen de breedte van de snijplotter belangrijk. Nog belangrijker is het software programma. Laten we samen kijken wat het beste bij jou past. 

Transferpersen

Een variabele instelling van de druk, een juiste drukverdeling over de gehele persplaat en een temperatuur die constant blijft, kenmerken de Galaxy transferpersen.

Accessoires

Flex kan razendsnel worden verwerkt als er wordt gekozen voor grotere teksten en afbeeldingen. Bij kleine, gedetailleerde ontwerpen zijn snijmatten en een professioneel pelmes van belang.

Waarom kiezen voor Flexfolie

Maak het jezelf gemakkelijk

Kleurwaaiers zorgen er niet alleen dat je kan beoordelen of de kleur voldoet, het zorgt ervoor dat de juiste kleur aangewezen kan worden, bijvoorbeeld opdrachtgever of aan klanten. Maak het bestellen gemakkelijk zodat de opdracht(en) razendsnel uitgeleverd kunnen worden. Bekijk samen met de kleurwaaier of de kleur past bij het textiel en zorgt voor een duidelijke communicatie naar de eindgebruiker.

De Groothandel in Flexfolie

Bekijk de voordelen en profiteer

Aantrekkelijke Prijzen

De prijzen zijn opgebouwd in staffels, wat betekent dat inkopen bij grote afnames extra wordt beloond.

Verschillende Afmetingen

123Premium Flex™ wordt standaard verkocht op 500mm. Met de populairiteit van de Silhouette Cameo, ook op 305 mm.

Ontvang Speciale Bonussen

Bij afname van grote hoeveelheden flexfolie, ontvang je speciale bonussen die jouw business exponentieel laten groeien. 

O

Dicht Bij De Bron

Door onze eigen productie kunnen we iedere vraag, razensnel beantwoorden. Wij helpen jou met iedere vraag die je hebt.

Ruim aanbod in Kleuren

Met de overzichtelijke kleurwaaiers in de originele kleuren, beperk je de voorraad en bied je toch een groot assortiment.

Een antwoord op iedere vraag

Twijfel je welk flexfolie je het beste kan gebruiken, heb je een lastige vraag van een klant. Wij helpen je direct!

Wij helpen je graag verder

Door het grote aanbod in snijplotters en flexfolies bestaat de kans dat je direct wat meer informatie wilt of gelijk kiest voor een handige demonstratie en uitleg. 

Gratis Workshops

Wat een keuze, opties en mogelijkheden. Je hebt geen idee waar te beginnen of je wilt je kennis verder opschroeven. Vraag ons het hemd van het lijf, want daarvoor zijn deze inspirerende workshops.

Trainingen

De betaalde trainingen staan garant voor veel kennis- en praktijk ervaring waarbij je ook zelf aan de slag gaat. Je leert op een professionele manier hoe je snel en efficient het beste eindresultaat behaald.

Neem contact op!

Het kan natuurlijk zijn dat je zo enthousiast bent geworden dat je direct een individuele afspraak wilt maken. Dat kan in onze showroom of wij komen bij jou langs. Klik op onderstaande button of bel ons meteen op!

Pin It on Pinterest