Selecteer een pagina

Specificaties

 

R

Katoen, polyester en mix van beide

R

Keuze uit 36 verschillende kleuren

R

Perfect, klevende drager

R

Wasbaar tot 60°C

R

Geschikt voor alle ontwerpen

123Premium Flex voor gedetailleerde ontwerpen!

 

Een nieuw ontwikkelde, PVC Vrij flex dat uitermate geschikt is voor zeer, fijne gedetailleerde ontwerpen. Het voordeel om niet voor te persen met een gereduceerde verwerkingstijd van maar liefst 3 seconden op 155°C bespaart tijd en geld. Bij kwetsbare stoffen kan ook worden gekozen voor een verwerking vanaf 130°C met een verwerking van 10 seconden. Deze methode heeft als voordeel dat het vervorming voorkomt van kwetsbare stoffen. De drager is zo klevend dat hele kleine ontwerpen eenvoudig op de drager kan worden teruggeplaatst.

Het succesvolle 123Premium is verkrijgbaar in 31 standaard kleuren en 5 FLUOR kleuren en verkrijgbaar op 305mm en 500mm breed, afhankelijk welke breedte het beste past bij de snijplotter die wordt gebruikt. Het flexfolie zit verpakt op een rol van 25 meter en is per hele rol of per losse meter te bestellen. De prijzen worden in staffels weergegeven, afhankelijk van het aantal meters.

Kleurwaaier

De kleurenwaaier van het 123Premium Flex bestaat uit 36 verschillende waaiertjes wat heel eenvoudig op het desbetreffende textiel kan worden gelegd, daarnaast is de kleurenwaaier erg makkelijk bij het bestellen van het flexfolie, aangezien je direct weet welke kleur je moet bestellen. 

 

Startpakket

Het startpakket bestaat uit 10 favoriete en meest verkochte basis kleuren, inclusief een gratis kleurenwaaier. Daarnaast krijg je nog een gratis klein, scherp mesje voor het geval dat. Profiteer van de korting en maak kennis met succesvolle MAGICUT Flexfolie.     

 

Staffelprijzen

De aantrekkelijke staffelprijzen van het 123Premium Flex beginnen al bij 5 meter! Vanaf 10 meter worden de staffelprijzen extra voordelig en bij een rol van 25 meter zal je merken dat er toch echt een aanzienlijke korting wordt weggegeven!

 

Pin It on Pinterest