Selecteer een pagina

Handleiding OKI Drums

De verbruiksmaterialen van OKI zijn niet alleen eenvoudig aan te schaffen; ze zijn ook specifiek ontworpen met het oog op eenvoudige verwisseling en gebruiksgemak. Dankzij universele kenmerken en eenvoudige mechanismen zijn ze eenvoudig te installeren zodat uw apparaat binnen de kortste keren weer inzetbaar is.

Meest gestelde vragen over OKI Drums

Wat gebeurd er met de toner in de drum unit als ik de drum vervang?

Deze hoeveelheid toner gaat dan verloren helaas. In de nieuw geleverde drum zit echter ook een hoeveelheid toner. Bovendien kunt u, door de drum op de door ons aangegeven manier te vervangen, de meeste toner behouden. Op onze support pagina’s vindt u hoe u het beste de drum kunt vervangen.

De printer geeft nog 30% aan, toch moet ik deze al vervangen omdat de beeldkwaliteit teveel terugloopt. Hoe komt dit?

De printer kijkt alleen naar het aantal gemaakte prints om de resterende levensduur van de drum aan te geven. De kwaliteit van de drum neemt echter ook na verloop van tijd af. Als de printer dus relatief weinig wordt gebruikt is het goed mogelijk dat de drum vervangen moet worden doordat hij te oud is geworden, i.p.v. dat hij vervangen moet worden omdat er al veel prints mee zijn gemaakt.

Het eigen risico

Gebruik van onze materialen is geheel voor eigen risico. TheMagicTouch, ingeschreven onder T.M.T. Benelux kan nooit verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade aan kopieerapparatuur of aan bedrukte producten die is ontstaan zijn van het gebruik van onze materialen. TheMagicTouch transferpapieren zijn niet geschikt voor inkjet of sublimatie toepassingen.

Pin It on Pinterest