Home » het BLOG van TheMagicTouch

het BLOG van TheMagicTouch

Dagelijkse, nieuwe artikelen & meer!

Informatie over de verschillende bedrukkingssystemen.

Laat ons u helpen, Inspector Magic geeft handige Tips & Trucs.

Dag in, dag uit zijn wij bezig om een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan te bieden voor iedereen die werkt met het personaliseren van bijna elk materiaal. Of u nu werkt met transfertechniek, snijmaterialen of sublimatie. We produceren, leveren en ondersteunen de meeste van deze producten geheel zelf. Door onze eigen Research & Development afdeling kunnen we snel schakelen en zorgen we dat alle producten aansluiten op de huidige trends en ontwikkelingen.

Met meer dan 53 landenvertegenwoordigingen, wereldwijd, weten we inmiddels dat service en ondersteuning ontzettend belangrijk is voor een goed eindproduct. Aangezien er ontzettend veel bedrukkingsmogelijkheden zijn proberen wij het u iets makkelijker te maken door informatie te geven over producten, artikelen, trends en ontwikkelingen. Vandaag de dag is personalisatie niet meer weg te denken en de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Daarom zullen wij alle categorieën gaan bespreken om u zoveel kennis te geven van de verschillende mogelijkheden.

Het BLOG van TheMagicTouch is bedoeld voor ondernemers die actief bezig zijn met personalisatie en of u nou alleen werkt als ZZP’er of deel uitmaakt van een middelgrote- of grote organisatie, er zal altijd iets bij zijn waar u uw voordeel uit kunt halen. Mocht u meer informatie willen hebben over een bepaald onderwerp, of u heeft suggesties, ideeën of opmerkingen, reageer dan gerust!