Selecteer een pagina
Zelf Mokken Bedrukken
Roze Beker
Mok bedrukken

Mokken bedrukken

Een kleurenlaser/led printer, de HTP621 mokkenpers en ons transferpapier CPM is de perfecte combinatie om gepersonaliseerde bedrijfslogo’s, teksten, designs en foto’s te bedrukken met een haarscherpe kwaliteit en voor iedere gelegenheid. Met de feestdagen voor de deur is het een uitstekend idee om mokken uit te delen of weg te geven als een relatiegeschenk. In tegenstelling tot andere promotieartikelen wordt een mok met een gepersonaliseerde afbeelding meerdere keren gebruikt. Een ideaal visite kaartje voor uw bedrijf.

Gekleurde mokken bedrukken

Met een OKI witte toner printer heeft u bovendien het voordeel dat u naast wit ook alle andere kleuren mokken kunt bedrukken met het transferpapier CPM. Met de Mokkenpers HTP621 bedrukt u alle kleuren mokken in FullColour, zelfs witte teksten! Alle mokken zijn voorzien van een coatinglaag voor een vaatwasbestendig eindresultaat. De mokken zijn leverbaar in hoogglans geelgroenroodwit en blauw. Naast de hoog glans mokken, hebben wij ook satijnen mokken in cyaanrozeblauwwitzwartroodgeel en groen.

Met transferpapier

Met transferpapier heeft u de mogelijkheid om wit, zwarte en gekleurde bekers te bedrukken. Of dit nu glans, satijnen of fluor bekers zijn, met transferpapier zet u alleen maar de afbeelding over en is een bepaalde ondergrond of type beker niet vereist. Het transferpapier CPM is de meest veelzijdige transfer in ons assortiment en is bedoeld voor het bedrukken van harde oppervlakten, waaronder bekers. Hierdoor bent u in tegenstelling tot sublimatie niet gebonden. Enkele voorbeelden zijn: aluminium platen, planX, bierviltjes, menu kaarten, wijnkistje, plexiglas en nog veel meer…

Met sublimatie

Met een sublimatieprinter en sublimatiepapier worden de bekers op dezelfde manier via de HTP621 mokkenpers bedrukt. Via sublimatie dringt de inkt in de beker, wat een speciaal hoogglans effect geeft. Met sublimatie kunt u alleen witte mokken bedrukken. Sublimatie bekers hebben een speciale polyester coating, waarbij alleen de toner wordt overgezet. Naast mokken kunt u ook kopjes en de schuin aflopende latte bekers bedrukken. Alle sublimatie mokken en kopjes hebben een andere coating dan de mokken en kopjes voor de kleurenlaser/led printers.

Mokken bedrukken, wat heb je nodig?

Mokkenpers HTP621

Transferpapier CPM 6.2

M-Pad

Verschillende elementen

De HTP621 wordt geleverd met een standaard element voor de mokken. Dit element is ook geschikt voor het bedrukken van flessen, zoals de apothersfles met luxe fleskoker. Voor kopjes, wijn- en bierflessen zijn er losse elementen verkrijgbaar. Deze zijn eenvoudig te verwisselen door een simpel klik systeem. Zo bedrukt u in een handomdraai een mok, een kopje of een fles, met één en dezelfde mokkenpers.

Door de verschillende elementen bent u niet beperkt aan een bepaald formaat, hierdoor is het een kwestie van het verwisselen van het element en u bent klaar om iedere mok, beker of kopjes te voorzien van gepersonaliseerde, full colour tekst.

Pin It on Pinterest