Kom naar de inkoopdag en ontvang

een gratis lunch of diner

 

U bent van harte welkom op Maandag 6 November, van 09.00 – 21.00 uur!

Wat kunt u verwachten tijdens deze kerst-inkoopdag

  • 10% afhaalkorting op alle supplies.
  • Cashback acties op twee OKI Kleurenprinters.
  • De nieuwe HTP256PLUS.
  • Startpakketten met hoge kortingen.
  • Demonstraties en antwoord op al uw vragen.
  • We vertellen wat nieuw is en wat er komen gaat.
  • Gratis voucher voor lunch of diner bij iedere order!

PlanX Houten Kerstboom

PlanX Kerstboom

 

De PlanX Houten Kerstbomen zijn speciaal geproduceerd en alleen bij ons verkrijgbaar! Met de succesvolle reeks PlanX kunt u klanten echt iets extra’s aanbieden. De Whitewash structuur zorgt voor mooie finish en uniek uiterlijk door het te bedrukken met een felle full colour opdruk.

Transferpers HTP256PLUS

 

Een nieuwe, verbeterde robuuste krachtpatser met een perfectie voor details. De transferpers HTP256PLUS heeft een sublieme drukverdeling over de gehele persplaat, een ergonomisch handvat en met het Quick Change™ systeem verwisselt u persplaten, binnen seconden!

Transferpersen HTP256PLUS
OKI kleurenprinterPro8432WT White Toner Printer met Vooraanzicht

OKI PRO8432WT + Spacecontrol Software Versie 4

 

De OKI Pro84342WT Witte Toner Printer in combinatie met de nieuwste SpaceControl Software 4, biedt een brede range aan producten zoals het bedrukken van textiel, bekers, hout, aluminium, agenda’s, flessen en vele blanco producten met ons, ongeacht kleur van de ondergrond of de samenstelling van het materiaal. Echter het Full Colour printen in slechts één stap op zelfklevende stickers, decal transferpapieren en gekleurd briefpapier ontbraken nog in deze indrukwekkende rij.

Silhouette Cameo 3 Limited Editions

 

We hebben ze binnen! De Limited Edition Silhouette Cameo 3 modellen. In de unieke kleurstellingen Zwart, Roze en Lavendel. De Silhouette Cameo 3 Limited editions hebben exact dezelfde functies als de witte variant. Dezelfde grote hoeveelheid aan mogelijkheden, alleen in een aparte kleurstelling.

Silhouette Cameo 3 Limited Editions
123Premium Block Out Flexfolie

123Premium Block Out

 

Block Out Flexfolie heeft een speciale coating die er voor zorgt dat de kleurpigmenten die in polyester kleding zitten niet in de folie kunnen trekken. Ook wel bekend als doorbloeden. Het is voor het eerst dat deze pigment werende coating wordt gecombineerd met de briljante eigenschappen van het 123Premium Flex. Dit maakt het mogelijk met dezelfde korte perstijd van het 123Premium Flex van slechts 3-5 seconden polyester kleding veilig te bedrukken.