Selecteer een pagina

123Premium™ Flex

Het meest succesvolle en welbekende 123Premium Flex heeft 5 nieuwe kleuren toegevoegd aan het huidige portfolio. Met deze kleurrijke toevoeging zijn er nu maar liefst 41 verschillende kleuren leverbaar. We kunnen ervan uitgaan dat deze nieuwe kleuren erg in trek zullen zijn dit (zomer) seizoen en het heeft exact dezelfde kwaliteiten en verwerkingstemperaturen als je gewend bent van het 123Premium Flex.

De nieuwe kleuren worden aangeboden in hele aantrekkelijke staffelprijzen waarbije vooral wordt beloond als er meerdere meters worden ingekocht. Het pellen van het 123Premium Flex gaat ontzettend gemakkelijk, vooral met het nieuwe, populaire pelmesje met licht pel je dit supersnel weg van de klevende drager. Kies vervolgens uit de twee verschillende verwerkingstemperaturen en pers het flexfolie in een korte tijd op het T-shirt. Klaar!

De reacties van klanten en eindgebruikers zijn enorm positief.

 

123Premium Flex™

Hibiscus

123Premium Flex™

Mint Groen

123Premium Flex™

Rose Goud

123Premium Flex™

Vegas Goud

123Premium Flex™

Tiffany Blauw

Pearl Glitter Flex

Met deze nieuwe 6 FLUOR kleuren is het Pearl Glitter Flex echt niet te missen! Het hoge gehalte aan glitter poeder maken deze perfect geschikt voor opdrachten waarbij eindgebruikers de aandacht willen trekken! De structuur van het Pearl Glitter is relatief dun voor Pearl Glitter en is gemakkelijk te snijden, ook voor gedetailleerde ontwerpjes.

Het Pearl Glitter kleuren wordt weer aangeboden in hele aantrekkelijke staffelprijzen. Pel het uitgesneden Pearl Glitter gemakkelijk weg van de klevende drager en deze folie komt goed tot zijn recht als het gecombineerd met één van de andere Pearl Glitter kleuren. 

Het hoge gehalte glitter poeder geeft een opdruk die niet te missen is!

 

Pearl Glitter

Fluor Blauw

Pearl Glitter

Fluor Geel

Pearl Glitter

Fluor Groen

Pearl Glitter

Fluor Oranje

Pearl Glitter

Fluor Paars

Pearl Glitter

Fluor Roze

Soft Metallic Flex

Het nieuwe Soft Metallic is flink verbeterd. De dikte van de folie is gereduceerd waarbij eindgebruikers niks merken van een enige opdruk op het T-shirt! Het soft metallic is vele malen dunner dan het traditionele metallic flex. Maak kennis met de 6 verschillende kleuren.

Dit folie is flinterdun, opvallend en heeft een uitstekende wasbaarheid.

 

Soft Metallic

Blauw

Soft Metallic

Brons

Soft Metallic

Bruin

Soft Metallic

Paars

Soft Metallic

Rood

Soft Metallic

Roze

Pin It on Pinterest