Selecteer een pagina

OKI Pro6410NEON

Laat uw ontwerpen écht van het transferpapier spatten! De OKI kleurenprinter Pro 6410 NEON Toner combineert Neon Blauw, Neon Geel en Neon Roze met fluoriserende witte of standaard zwarte toner (Swap optie). Deze fluoriserende witte en zwarte toner zijn eenvoudig en zeer snel te verwisselen wat voor u de mogelijkheid biedt om op zowel licht als donker papier, textiel en materialen te printen! De OKI Pro6410 print formaten van A6 t/m A4, inclusief banners tot maar liefst 1,2 meter en is geschikt voor allerlei media van grams gewichten tot aan 250 gram. Maak kennis met de eerste kleurenprinter in de markt die een Full Colour NEON bedrukking mogelijk maakt, inclusief 3 jaar garantie! Een perfecte combinatie; De OKI printer en ons transferpapier + bijgeleverde software SpaceControl NEON. Hiermee behaald u hoogstaande, kwalitatieve decoratie op kleding en promotiemateriaal.

 

Snel, veelzijdig en betaalbaar.

De baanbrekende Neon Toner Technologie en de verwisselbare zwart of wit fluoriserende toner maakt het mogelijk om schitterende ontwerpen te maken met de compacte betrouwbare High Definition technologie. Met een printsnelheid van 34 p.p.m. (Pagina’s per minuut) is de Pro6410 Neon Toner printer met gemak een super-snelle return-on-investment. De Pro6410 NeonColor biedt bedrijven low-cost toegang tot een groot aantal nieuwe inkomsten en stimuleert kansen die breed inzetbaar zijn, in verschillende (niche) markten. Hoogwaardige afdrukken, zoals point-of-sale banners, kleding- en productdecoratie kan snel en veelzijdig worden geproduceerd in uiteenlopende sectoren zoals bijv de mode, productie en auto branche. Print transfers voor Neon ontwerpen op keramiek, hout ,metaal, signborden, raamstickers en nog zoveel meer..

 

Een knap staaltje NEON!

De Pro6410 NeonColor maakt afdrukken van flitsende, in het oog springende, fluorescerende ontwerpen. Met ons transferpapier zijn de meest uiteenlopende doeleinden mogelijk, dit is dan weer voornamelijk aan TheMagicTouch te danken, aangezien de brede range van onze transferpapieren zorgt dat u bijna elk product kan bedrukken ongeacht kleur, type en ondergrond. Hiermee verlost TheMagicTouch, in samenwerking met OKI, de grafische sector van de beperkingen van het standaard CMYK-kleuren. Drukkerijen en grafische afdelingen kunnen hun voordeel doen met de unieke mogelijkheden die de OKI Neon Toner Printer biedt voor het creëren van fluorescerende effecten op zowel lichte als donkere ondergronden. Als extra optie kan de gebruiker met behulp van de neon witte toner een ‘watermerk’ afdrukken dat uitsluitend onder blauw ultraviolet licht zichtbaar is. Dankzij de ongekende veelzijdigheid en het levendige kleurenspectrum van de Pro6410 NeonColor hebben bedrijven toegang tot een schat aan nieuwe afzetkanalen. Het aantal toepassingsgebieden is echt eindeloos: van gepersonaliseerd briefpapier, kledingdecoraties en promotionele items tot display- en verpakkingsmateriaal. Met 34 pagina’s in kleur en 36 pagina’s per minuut in het zwart, kunnen we concluderen dat de Pro 6410 met 4 exclusieve NEON toners uitstekende printsnelheden heeft. Het duurt slechts 9 seconden totdat onze transfer is geprint en hoe meer transferpapieren u print, hoe sneller de verwerkingssnelheid. De OKI Kleurenprinter 6410 helpt u naast onze transfers, ook documenten af te drukken binnen enkele seconden waardoor u de de zwaarste deadlines overwint. In de huidige tijd waarin kostenbesparing centraal staat, helpt de OKI C6410 een handje, hij verbruikt maar 1,2 watt in de slaapmodus. Daarnaast hoeft u papier niet onnodig te verbruiken, gebruik de dubbelzijdige papierverwerking voor bijvoorbeeld het uitprinten van de documenten.

Laat de OKI Pro6410 u helpen om uw bedrijf te laten groeien en creëer toegang tot nieuwe, lucratieve inkomsten door het aanbieden van NEON uitstralingen. Dit is de eerste kleurenprinter van OKI die voor het eerst een SWAP functie aanbiedt, een functie die u in de komende jaren nog veel zult tegenkomen. Maak oogverblindende fluorescerende effecten op zowel donkere of lichte achtergronden en biedt deze unieke prachtige effecten met neon kleuren om de belangstelling van potentiële klanten vast te grijpen.

In combinatie met Social Media grijpt u de aandacht en kunt u deze aandacht omzetten in nieuwe aankopen voor bestaande en potentiële klanten. De innovatieve neon kleuren genereren de ultieme wow-factor wanneer deze onder een UV-zwart licht tot leven gebracht wordt. Ook met een 3D-bril ziet u fluorescerende Neon kleurenafbeeldingen. Van producten als banners, tickets, promotie materiaal, T-shirts en kleding decoratie artikelen. Combineer al deze superieure eigenschappen met een uitstekende grafische kwaliteit die door baanbrekende digitale High Definition technologie. Met de komst van deze speciale OKI NEON kleurenprinter Pro 6410 is de weg naar kleine aantallen, in NEON bedrukkingen een feit. De vraag naar NEON is ontstaan vanuit de sport branche en deze trend blijft zich door- en door ontwikkelen. Het opvallende karakter van de NEON toners, beantwoordt de behoefte die momenteel gaande is. Niet alleen bij textiel komt NEON tot zijn recht, de volgende producten kunnen met NEON gedecoreerd worden:

  • Op de succesvolle satijnen mokken komt de NEON toner erg goed tot z’n recht.
  • Houten PlanX, notitie boekjes, telefoonhoesjes zijn slechts enkele voorbeelden.
  • Flyers, brochure, geboorte- en visitekaartjes krijgen nog meer uitstraling.

 

 

Geschikt voor grafische en creatieve bedrijven zoals drukkerijen, reclame- en designstudio’s, die de NEON uitdaging willen aangaan.

 

Your Title Goes Here

Voor het bedrukken van een wit T-Shirt of ondergrond heeft u geen witte toner nodig, daarom is de SWAP optie ideaal om een prachtige kleur zwart te printen. Indien de kleur zwart zou zijn opgebouwd uit de kleuren neon wit, neon cyaan, neon magenta en neon geel zou er nooit 100% zwart geprint worden. Vandaar dat deze unieke swap optie, veel voordelen biedt. U krijgt een perfecte afdruk en bespaard neon toner! De zwarte toner is natuurlijk wel optioneel verkrijgbaar. Voor het bedrukken van een zwart T-Shirt of ondergrond heeft u juist wel witte toner nodig. De nieuwe OKI kleurenprinter Pro6410 voldoet aan alle eisen voor het bedrukken van echte neonkleuren, vooral in combinatie met de speciale NEON versie van de SpaceControl Software, exclusief ontwikkeld door TheMagicTouch.

 

Your Title Goes Here

De OKI NEON kleurenprinter Pro 6410 heeft als eerste kleurenprinter in de markt, deze unieke uitwisselbare toner cartridges, met andere woorden,  deze zijn voorzien van de zogenaamde SWAP optie. De eerste kleurenprinter in de markt die deze optie biedt, hiermee zet OKI een nieuwe trend. In combinatie met onze Software NEON kunt u aangeven welke toner zich in de printer bevindt en de software past direct de instellingen voor u aan, zonder dat u ergens rekening mee hoeft te houden. Het uitwisselen van de toner is echter nieuw en een fluitje van een cent,  omdat  de drum en toner zijn samengevoegd. Deze uitwisselbare functie zorgt dat u altijd een goed eindresultaat kan creëren.

 

Your Title Goes Here

De SpaceControl neon software, exclusief door TheMagicTouch ontwikkeld voor deze OKI kleurenprinter Pro 6410 zorgt voor het juiste neon effect door de toegevoegde postorization functies en het beheren van de hoeveelheid toner. Onze klanten met een OKIC711 witte tonerprinter, werken al met deze vertrouwde software die bekend staat om haar eenvoud en veelzijdigheid. De neon uitvoering van SpaceControl wordt gratis geleverd bij de Pro 6410. Een uitgebreide demonstratie van de software wordt op locatie verzorgd door ons verkoopteam. Uiteraard worden ook alle transferpapier toepassingen doorgenomen, op die producten, die u wilt gaan bedrukken. Voor het gebruik van sommige transferpapieren is een persmachine met de juiste druk en drukverdeling belangrijk. 

Pin It on Pinterest