APRIL = OKI MAAND = CashBackActie

 

CashBackActie. Tijdens deze maand is Inruilen, upgraden, leasen of een OKI Kleurenprinter kopen (met natuurlijk een flinke korting) allemaal mogelijk! Het voordeel van de OKI Printer CashbackActie is dat het elke willekeurige printer betreft. De CashBackActies lopen op tot maar liefst 500,-!*. Wellicht loopt u al een tijdje rond met de gedachte uw Kleurenprinter in te ruilen en de stap te maken om personalisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit is uw kans en u heeft genoeg tijd om na te denken, deze actie loopt namelijk tot 30 April 2018! Zijn binnenkort de toner cartridges van uw huidige printer aan vervanging toe of loopt u al geruime tijd met de gedachte rond om uw printer in te ruilen, maak dan nu de overstap. Vooral door de komst van het nieuwste, revolutionaire Transferpapier T.One is het een slimme keuze om over te stappen naar een printer met witte toner. Het transferpapier T.One wordt gebruikt voor wit- en licht gekleurd textiel en heeft een verwerking van slechts één stap! Om precies te zijn: 5 seconden persen en 10 seconden napersen om een waanzinnig wasresultaat te garanderen. T.One is snel en simpel.

 

Ontvang tot maar liefst €500,- aan CashBackActies

 

Op de DEMO DAG OKI KLEURENPRINTERS laten wij geheel vrijblijvend de verschillende OKI kleurenprinters zien en de toevoeging die onze transferpapieren bieden. De meeste TMT Enhanced modellen zijn al aangepast met vooraf ingestelde papierinstellingen. Hierbij is het slechts een kwestie van het juiste transferpapier selecteren. Bij de OKI kleurenprinter PRO7411WT, OKI kleurenprinter PRO8432WT en de OKI Kleurenprinter PRO6410 Neon wordt onze eigen SpaceControl Software geleverd. Deze Software stelt u in staat om op een eenvoudige weergave, slechts met enkele muisklikken, direct te printen. Geen moeilijke instellingen of vele test prints nodig. Het geeft u de mogelijkheid om een afbeeldingen te dupliceren, roteren, vergroten en te verkleinen en dit alles in een scherm. Beheer zelf de controle over wit en laat uw creativiteit de vrije loop. In onze showroom kunt u ten alle tijden langskomen waar ze voor u op een rijtje staan.

 

wpdance

 

 


1. Koop

Minimaal €150 en een maximaal CashBack Bedrag van €500 euro!


2. LEASE

Vanaf €500 euro kunt u LEASEN. Een klein bedrag per maand, direct opzegbaar.


3. Inruil

Maak de stap naar het professioneel bedrukken.


4. Upgrade

Loopt u tegen beperkte mogelijkheden aan? Bekijk dan de mogelijkheden van een OKI White Toner Printer

 

wpdance

OKI C612

 

Oki C612 CashBackFrontMULTIFUNCTIONEEL

Met de OKI C612 is wat men noemt een uitstekende prijs-kwaliteit printer. Ten opzichte van de OKI C301DN worden de kosten per print aanzienlijk goedkoper EN de C610 is compatibel met al onze transferpapieren. Er zijn twee grote voordelen; De keuze tot een zwaarder grams gewicht en deze 2-1 printer heeft een speciale papierinstelling voor alle TheMagicTouch transferpapieren. Daarnaast biedt de OKI C612 op grafisch gebied meer mogelijkheden. Met de CMYK (Cyaan, Magenta, Yellow en Black) printer kunnen een maximale grootte van A4 printer worden behaald, vanuit de papierlade. De handinvoer maakt zelf Full Colour print op banner formaat. Print daarnaast ook ‘gewoon’ papier uit en gebruik deze printer zowel voor uw orderverwerking als bij het personaliseren en decoreren van allerlei soorten producten.

OKI C833

 

              EEN MAATJE GROTER, A3

Met de OKI C833 is het ook mogelijk om op A3 formaat te printen. Net zoals de OKI printer C610 is ook deze printer geschikt voor het gebruik van alle transferpapieren. Deze robuuste printer heeft het voordeel dat het A3 papierformaat kan printen, en wordt er gewerkt met zwaardere (grams) gewichten. Geen probleem voor de OKI C833. Met deze CMYK (Cyaan, Magenta, Yellow en Black) printer is het voordeel dat de toners en drums apart verkrijgbaar zijn, waardoor de printkosten lager uitvallen. Door het A3 formaat kan het assortiment flink worden uitgebreid en hierdoor bent u er zeker van dat alle blanco producten die eventueel worden aangeboden, dat deze bedrukt kunnen worden, te denken aan verschillende formaten producten zoals aluminium platen, wandborden, textiel, muismatten, flipflops en nog veel meer.

OKI Pro7411WT

 

spacecontrol

Adem Full colour, inclusief Wit.

Kleurenprinter zijn oorspronkelijk gemaakt om te printen op wit papier. Er was dus nooit een reden om witte toner te ontwikkelen want waar je wit wilde printen in de afbeelding, daar print je gewoon niets. Op het moment dat je print over gaat zetten op iets anders, dan is het niet meer vanzelfsprekend dat de ondergrond wit is. De OKI PRO7411WT komt uit de ProColor serie van OKI en maakt gebruik van de Witte Toner technologie. Aan het traditionele CMYK proces wordt K (wat staat voor Black) vervangen door witte toner, een revolutonaire ontwikkeling waarbij geen beperkingen meer om de hoek komen kijken. De OKI Pro7411WT geeft de mogelijkheid om aan elke opdracht WIT mee te geven. Ja, een dikke, smeuïge laag WIT voegt u toe door gebruik te maken van onze software. Beheer uw printer en krijg de controle door aan te geven hoeveel en waar u wit wilt hebben in het ontwerp. Doe dit met behulp van onze SpaceControl Software. Vanaf nu hoeft u geen rekening meer te houden met ondergrond, samenstelling of kleur wat een aantal jaar geleden nog helemaal niet mogelijk was. De OKI ProColor 7411WT biedt een ontzettend lage investering, een hoge return on investment, geen voorbehandeling en geen grote inktkoppen waar u rekening mee hoeft te houden, onze verschillende transferpapieren bieden een compleet pakket aan waarmee bijna elk product, materiaal, relatiegeschenk en textiel van vele samenstellingen kunnen worden bedrukt.

wpdance

Voor grafische bedrijven is het vereist dat er continu hoogstaande kwaliteit wordt geproduceerd. Van gepersonaliseerd textiel, verschillende display materialen, op maat gemaakt briefpapier, concepten, T-shirts of promotionele artikelen.

Wat is het voordeel van de OKI Pro7411WT

 • Geen gedoe met snijden.
 • Nooit meer pellen.
 • Full colour, inclusief WIT!
 • WIT printen op donker textiel.
 • SpaceControl Software.

Door de lage verwerkingstemperatuur van het transferpapier T.One en transferpapier WoW zijn de mogelijkheden op stoffen die voor andere methode te kwetsbaar zijn mogelijk geworden, want door de lage perstemperatuur blijft het textiel of product in een optimale vorm. De exclusieve software geeft de mogelijkheid om eenvoudig te kiezen uit de voorgeprogrammeerde transferpapieren. Beheer het aan- en uitzetten van het wit en maak gebruik van persoonlijke instellingen op gebied van bestanden en formaten. Met de PRO 7411WT wordt een perfecte, betaalbare oplossing aangeboden voor het bedrukken van kleding, ongeacht de stof, kleur of type.

OKI pro8432WT

 

spacecontrol

Professioneel decoreren vanaf 1 stuk, A3.

Concurreren betekent over een printer beschikken waarmee u ten alle tijden kunt presteren. De OKI Pro8432WT is geschikt voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in hoogstaande, kwalitatieve ontwerpen en zich richten op verschillende soorten (niche) markten.  Met de OKI Pro8432WT genereert lage kosten per print, gepersonaliseerde producten, versiert elk soort textiel, maakt eigengemaakt marketingmateriaal en dit alles, inclusief een dikke laag wit. EN het allerbelangrijkste… Wit printen in A3 formaat! Met de hoge eisen van OKI en de kwalitatieve transferpapieren van TheMagicTouch, kunt u elke opdracht aan. De nieuwe OKI Pro8432WT A3 kleurenprinter is de absolute, perfecte oplossing om te printen vanaf 1 stuk tot aan het produceren van dagelijkse, hoge printopdrachten waarbij de kleurenprinter de hele dag aan draaien is. Daarnaast zorgt SpaceControl Software voor het controleren van wit. Het printen in HD (High Definition), Wit voor het printen op textiel en andere transparante media. Het controleren van wit om zo de kosten per pagina zo laag mogelijk te houden met de SpaceControl software, individuele – middelgrote – grote opdrachten door elkaar. Door de lage verwerkingstemperatuur van het transferpapier T.One en transferpapier WoW zijn de mogelijkheden op stoffen die voor andere methode te kwetsbaar zijn mogelijk geworden, want door de lage perstemperatuur blijft het textiel of product in een optimale vorm.

wpdance

De software stuurt waar en hoeveel WIT er op het transferpapier geprint wordt, dit garandeert een optimaal eindresultaat op het (eind)product. Veel verkopende kleuren zijn wit en zwart en nu is het geen probleem om zwarte T-shirts te voorzien van gedetailleerde design met wit.

Wat is het voordeel van de OKI Pro8432WT

 • Geen gedoe met snijden.
 • Nooit meer pellen.
 • Full colour, inclusief WIT!
 • WIT printen op donker textiel.
 • SpaceControl Software.

De exclusieve software van TheMagicTouch heeft nog veel meer belangrijke eigenschappen. Het eenvoudig kiezen van de voorgeprogrammeerde transferpapieren, het aan- en uitzetten van het wit bij het gebruik van alle verschillende soorten transferpapieren en maak gebruik van persoonlijke instellingen op gebied van bestanden en formaten. Met de PRO 9420WT wordt een perfecte, betaalbare oplossing aangeboden voor het bedrukken van kleding, ongeacht de stof, kleur of type. Deze printer is makkelijk te gebruiken, betaalbaar en ideaal voor creatieve, grafische uitingen waarbij echt alles mogelijk. Ja kunnen zeggen, tegen elke opdracht.

OKI pro6410NEON

 

spacecontrol

Blacklight proof en fluoriserend goed!

De OKI Pro6410 maakt afdrukken van flitsende, in het oog springende, fluoriserende ontwerpen. Met ons transferpapier zijn de meest uiteenlopende doeleinden mogelijk, de brede range van onze transfers zorgt ervoor dat u bijna elk product kan bedrukken ongeacht kleur, type en ondergrond. Met de OKI Pro6410 bieden wij nieuwe mogelijkheden aan in de grafische sector. Vooral drukkerijen en grafische afdelingen kunnen hun voordeel doen met de unieke mogelijkheden die de OKI Neon Toner Printer. Creëren fluoriserende effecten op zowel lichte als donkere ondergronden. Als extra optie kan de gebruiker met behulp van de neon witte toner een ‘watermerk’ afdrukken dat uitsluitend onder blauw ultraviolet licht zichtbaar is. De SpaceControl Software Dankzij de ongekende veelzijdigheid en het levendige kleurenspectrum van de Pro6410 NeonColor hebben bedrijven toegang tot een schat aan nieuwe afzetkanalen. Het aantal toepassingsgebieden is echt eindeloos: van gepersonaliseerd briefpapier, kledingdecoraties en promotionele items tot display- en verpakkingsmateriaal. De Pro 6410 met 4 exclusieve NEON toners zijn voornamelijk in de disco- en uitgaansbranche  een gat in de markt. Zodra blacklight wordt geschenen op bijvoorbeeld textiel of mokken, dan komt dit in NEON uiting! Het duurt slechts 9 seconden totdat onze transfer is geprint en hoe meer transferpapieren u print, hoe sneller de verwerkingssnelheid.

wpdance

De software stuurt waar en hoeveel WIT er op het transferpapier geprint wordt, dit garandeert een optimaal eindresultaat op het (eind)product. Veel verkopende kleuren zijn wit en zwart en nu is het geen probleem om zwarte T-shirts te voorzien van gedetailleerde design met wit.

Wat is het voordeel van de OKI Pro6410 NEON

 • Geen gedoe met snijden.
 • Nooit meer pellen.
 • NEON printen op wit textiel.
 • Blacklight proof.
 • SpaceControl Software.

De exclusieve software van TheMagicTouch heeft nog veel meer belangrijke eigenschappen. Het eenvoudig kiezen van de voorgeprogrammeerde transferpapieren, het aan- en uitzetten van het wit bij het gebruik van alle verschillende soorten transferpapieren en maak gebruik van persoonlijke instellingen op gebied van bestanden en formaten. Met de PRO6410 NEON wordt een perfecte, betaalbare oplossing aangeboden voor het bedrukken van kleding, ongeacht de stof, kleur of type. Geen gedoe met pellen, geen gedoe met pellen, 1 muisklik en onderscheid uzelf door middel van neon bedrukkingen en onderscheid uzelf door middel van neon bedrukkingen!

wpdance

 

3. Gratis installatie.

Nadat het formulier is ingevuld, zullen wij de aanvraag direct in behandeling nemen. De inruilkorting wordt berekend en hiervoor wordt u per mail of telefonisch op de hoogte gebracht. Onze verkopers vertellen graag nog wat extra informatie over uw nieuwe printer. Ook wordt er in overleg bekeken welk(e) transferpapier(en) aansluit op uw behoefte.

 


Via teamviewer

Dit geldt bij de volgende printers:

 


 

wpdance

 

4. Win- win situatie.

Business man Personaliseren

Elke bedrijfssituatie is verschillend, dat is iets wat zeker is. Neemt niet weg dat personalisatie scoort. Een gepersonaliseerd artikel brengt een enorme positieve emotie op bij diegene die het ontvangt. Het is namelijk gericht op het individu! In welke markt u ook actief bent, in deze concurrerende tijden waarbij de technologie het mogelijk maakt om de creatiefste, mooiste creaties te maken, is het een enorme kans om voor een ontzettende lage investering, vanaf 1 stuk te gaan personaliseren. De variatie van onze transferpapieren maakt het mogelijk om een veelzijdigheid aan blanco producten te voorzien van een geweldige, full colour opdruk.  Het kan zomaar zijn dat u nu al boordevol ideeën zit , dat is een goed teken! De reden waarom u kiest voor ons systeem:

 • Gratis installatie, online of op locatie.
 • 9 verschillende transferpapieren, een breed aanbod.
 • Geen grote investeringen.
 • Niet/nauwelijks onderhoud.
 • Gratis support, ten alle tijden.

Helaas geen tijd om onze gezellige showroom te bezoeken? Maak vrijblijvend een afspraak met onze accountmanagers.