Home » OKI PRO7411WT

OKI PRO7411WT

OKI Kleuren laser printer C711WTMet één muisklik, wit printen waar je wit wilt hebben.

De OKI PRO7411WT biedt een lage investering, hoge return on investment, geen voorbehandeling, geen grote inktkoppen en u hoeft geen rekening te houden met ondergronden, samenstelling of kleur. Onze verschillende transferpapieren bieden een compleet pakket aan waarmee bijna elk product, materiaal, relatiegeschenk en textiel van vele samenstellingen kunnen worden bedrukt. En dit is allemaal mogelijk met 1 kleurenlaserprinter: De OKI PRO7411WT! De puur witte toner print High Definition (HD) kwaliteit op gekleurde media, transparante folie en overdracht media. Het biedt volledige capaciteiten aan tot A4 formaat en behaald maar liefst 300 gsm. Met CMYW bent u in de mogelijkheid om Full colour afbeeldingen te printen maar u kunt nog meer met CMYW, maak afbeeldingen levendiger dan ooit, dankzij de toevoeging van WIT. Voor grafische bedrijven is het vereist dat er continu hoogstaande kwaliteit wordt geproduceerd, van individuele, gepersonaliseerde textiel decoratie, display materialen, op maat gemaakt briefpapier, concepten, T-shirts, of promotionele artikelen. De OKI modellen worden ook wel In-house printers genoemd, en biedt voor zelfstandige zonder personeel, ontwerpers, grafische studio’s, point of sale fabrikanten en andere grafische gebaseerde bedrijven een nieuwe flexibiliteit, wanneer ze dat nodig hebben. Kleuren laser printers zijn oorspronkelijk gemaakt om te printen op wit papier. Er was dus nooit een reden om witte toner te ontwikkelen want waar je wit wilde printen in de afbeelding, daar print je gewoon niets. Op het moment dat je print over gaat zetten op iets anders, dan is het niet meer vanzelfsprekend dat de ondergrond wit is.

wpdance

De OKI PRO7411WT wordt gebruikt voor.

 • T-shirt decoratie.
 • Het printen van pure witheid op donkere ondergronden.
 • Kleine oplagen verpakkingen en concepten.
 • Window graphicss en heldere film.
 • Creatieve, gepersonaliseerde uitnodigingen.
 • Glazen Flessen.
 • En meer…

 

wpdance

 

OKI PRO7411WT  –   De satijnen mok

 

OKI C711WT

 

wpdance

De ademloze WIT technologie, neemt de laatste barrière weg. Puur WIT printen op donker textiel, donkere media, transparanten en meer.. Dit was een tijd geleden nog helemaal niet mogelijk, nu wel! Vanaf nu kunt elke Full Colour vraag beantwoorden en zelfs nog iets extra toevoegen: Een lekkere, volle laag WIT! Nagenoeg alle textielsoorten kunnen bedrukt worden. Katoen, polyester, denim, nylon, softshell, polypropuleen en de meeste sportkleding. Met witte toner is het bedrukkingsproces gereduceerd tot slechts 2 stappen en zijn de fijnste gedetailleerde ontwerpen mogelijk. Een witte ondergrond is niet meer nodig op het product. De mogelijkheid voor het bedrukken van producten met transferpapier kent hierdoor bijna geen grenzen meer. Onder andere gekleurde telefoonhoesjes, agenda’s, bekers, hout, glas, acryl en nog veel meer kunnen bedrukt worden. Naast de mogelijkheden is de manier waarop wordt gewerkt met de OKI PRO7411WT en ons transferpapier eigenlijk nog belangrijker. Hier speelt de gebruiksvriendelijke SpaceControl software een belangrijke rol, vooral bij het printen op transferpapier. De software stuurt waar en hoeveel WIT er op het desbetreffende transferpapier geprint wordt, voor een optimaal resultaat op het eindproduct.

spacecontrol

SpaceControl 3.0 –

 • Het eenvoudig kiezen van de voorgeprogrammeerde transferpapieren.
 • Het aan- en uitzetten van het wit bij het gebruik van alle 7 verschillende soorten transferpapieren.
 • Persoonlijke instellingen op gebied van bestanden en formaten.

Naast de GRATIS installatie en demonstratie welke in overleg wordt gepleegd, zal de accountmanager u op locatie bezoeken en alle tijd nemen om het systeem op te starten en u op weg te helpen. Er wordt aandachtig doorgenomen hoe de OKI PRO7411WT werkt, op welke manier u de SpaceControl software moet bedienen en overdragen wij de kennis die nodig is bij het gebruik van alle transferpapier die voor u van belang zijn. Heeft u na deze gratis afspraak nog meer hulp nodig, onze helpdesk staat dagelijks voor u klaar voor het beantwoorden van alle vragen over toepassingen of het gebruik van bestanden. Door de jarenlange samenwerking met OKI, is de betrouwbaarheid van OKI met ons transferpapier dermate groot, dat OKI een garantie biedt van maar liefst 3 jaar, zonder extra kosten op alle transferpapier van TheMagicTouch. Wat moeten gebruikers van de OKI PRO 7411 WT hiervoor doen? Simpelweg de OKI PRO 7411WT binnen 30 dagen na aankoop registreren. Die garantie biedt OKI alleen met ons transferpapier!

 

wpdance

 

Met de C711WT wordt een perfecte, betaalbare oplossing geboden voor het bedrukken van kleding, ongeacht de stof, kleur of type. Met de lage perstemperatuur blijft het textiel of product in een optimale vorm.

 

wpdance

Wat is de toevoeging van WIT..

 

Voorbeeld.

 1. Maak een print op een transparante sheet.
 2. Leg de sheet op een wit vel papier.
 3. Oke, leg de sheet op een zwart oppervlak.
 4. Dankzij de ingenieuze Witte toner technologie, kunt u ervoor zorgen dat er onder de afbeelding een dikke, witte laag met wit zit. Het is natuurlijk wel belangrijk dat waar u wit wilt hebben, dat daar ook daadwerkelijk WIT komt.

Cyaan, Magenta, Geel, Zwart.

CMYK

Cyaan, Magenta,Geel, Wit.

CMYW

wpdance

Onze collega’s van TheMagicTouch in Engeland hebben in samenwerking met OKI een klant geïnterviewd, de firma Surefire Print. Hierbij is te zien wat voor toevoeging de OKI Printer PRO7411WT biedt en wat de mogelijkheden zijn. In het begin van het filmpje is de SatinMug te zien, deze satijnen mok met een matte finish zorgt voor een heel nieuwe invalshoek op de markt van bedrukte bekers!

Bekijk de video over de PRO 7411WT

 
wpdance
OKI C711WT

Waarom koopt u de OKI PROCOLOR 7411WT bij ons?

Bij aanschaf van een kleurenprinter en voornamelijk voor het personaliseren van een breede range aan producten, is een plek waar u uw vragen kunt stellen erg prettig. Niet alleen een plek waar vragen gesteld worden maar voornamelijk een plek waar de vragen beantwoordt worden. De OKI C711WT zijn aangepast en vooraf ingesteld om het meeste uit de kleurenprinter te halen. Wij geven advies op maat, geven uitleg over de software die u beste kunt gebruiken en nemen met u door welk transferpapier u kunt gebruiken om uw vraag te beantwoorden. Gepersonaliseerde geschenkartikelen, in full colour zonder dat u hoeft na te denken welke kleur de ondergrond heeft, dat is mogelijk met de OKI C711WT.

Wij willen toch allebei het beste resultaat voor de eindgebruiker!?

Of de kleurenprinter wordt gebruikt voor het printen van uw orderverwerking, het maken van visitekaartjes, banners, notitie boekjes, agenda’s, vouchers, aluminium platen, het bedrukken van textiel en/of andere bijbehorende (relatie) geschenken, het maakt niet uit. De krachtige OKI C711 blaast Full colour uit en heeft zich in de voorgaande jaren bewezen als een betrouwbare printer die zich binnen een mum van tijd terugverdiend.

De OKI 7411WT is verkrijgbaar inclusief de TMT enhanced printerdriver waar alle transfers, stickers en speciale papiersoorten vooraf zijn ingesteld om probleemloze doorvoer te garanderen. Met de juiste papierinstelling fixeert de printer probleemloos alle transfers, terwijl deze alleskunner met grote snelheid uw dagelijkse facturen, mailingen en prijslijsten print.