Home » Ontvang een gratis proefvel

Ontvang een gratis proefvel

Transfer papier TheMagicTouch

Ontvang een GRATIS proefvel en ga direct aan de slag met het veelzijdige en professionele transfersysteem. Als uitvinder, producent en leverancier van transferpapieren laten wij u graag kennis maken met ons transfersysteem. Dit systeem bestaat uit een kleurenlaserprinter, een professionele persmachine en 10 verschillende soorten transferpapieren. De keuze van het transferpapier hangt af van wat u wilt gaan bedrukken. Ons transfersysteem is geschikt voor het personaliseren van allerlei soorten en kleuren textiel, producten, stoffen en materialen om door te verkopen in winkels, webshops en/of voor het maken van allerlei promotionele artikelen. Daarnaast wordt ons transferpapier ook vaak ingezet voor industriële toepassingen. De voordelen van ons systeem zijn de lage investering, hoge marges, mogelijkheid om te personaliseren in full colour vanaf 1 tot 250 stuks. Daarnaast is het één van de goedkoopste oplossingen! Door de haarscherpe afdrukken van een kleurenlaserprinter is het maken van een monster de unieke gelegenheid kennis te maken met onze transferpapieren. De vergelijking met andere Full Colour bedrukkingsmethoden zijn hiervoor vaak te duur of snijden flink in de kosten. Met 25 jaar ervaring helpt ons verkoop- en supportteam graag bij het opstarten.

Wat is belangrijk om te weten als je start met transferpapier? De kleurenlaserprinter moet geschikt zijn om transferpapieren te verwerken. Iedere merk en type heeft zijn eigen instellingen. Het Reseach & Development team van TheMagicTouch test dagelijks machines om de juiste printer instelling per transferpapier te adviseren. Sommige merken kleurenlaserprinter verwerken toner, waarbij het wasresultaat negatief wordt beïnvloed. Vaak komen onze klanten daar te laat achter, ook bij de aanschaf van een persmachine. Want de persmachine zorgt voor een goed eind resultaat. Ook hier geldt het verschil in kwaliteit, veelal zijn de persmachines ontworpen voor het overzetten van flexfolies of andere plastisol-achtige bedrukkingen, waarbij de druk geen grote rol speelt. Het overzetten van een transferpapier met toner vanuit een kleurenlaserprinters vergt echter veel meer van een persmachine. De drukverdeling speelt hierbij een belangrijke rol, tenslotte moet de druk over de hele persplaat tot aan de hoeken worden verdeeld. Niet alleen bij textiel, ook bij het bedrukken van harde materialen zoals hout, aluminium, plexiglas, spiegels speelt de druk een belangrijke rol. Naast de druk is het constant blijven van de temperatuur noodzakelijk, vooral bij grotere aantallen. Zakt de temperatuur na iedere bedrukking steeds naar beneden, zal de toner onregelmatigheden laten zien in het eindproduct. Om u hierbij zo goed mogelijk te begeleiden en advies te geven vragen wij u bij dit proefpakket ons van enige informatie te voorzien. Heeft u nog geen kleurenprinter, klik hier voor meer informatie.

 

Voor een goed eindresultaat, is een geschikte kleurenlaserprinter en een professionele persmachine, vereist!

 

Wacht niet langer, vul het formulier in.

 

Naam *

Bedrijfsnaam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Merk Printer *

Type Printer *

Merk persmachine *

Type persmachine *

Welke producten wilt u o.a. bedrukken? *

KvK handel nummer *

Voer de volgende code in:captcha 

U kunt GRATIS proefvellen aanvragen voor:

  • Transferpapier TTC voor wit textiel.
  • Transferpapier OBM voor gekleurd textiel.
  • Transferpapier CPM voor niet poreuze vlakke materialen en bekers.
  • Transferpapier DCT voor bolvormige materialen.

Voor het werken met het transferpapier TTC, OBM en CPM heeft u een professionele persmachine nodig om het transferpapier op een product over te zetten. Heeft u nog geen overzetmachine? TheMagicTouch levert INSTA persmachines, voorzien van een hoge druk, dit is noodzakelijk om de standaard toner van de kleurenprinter over te zetten op het textiel of het product en zorgt voor een goed wasbaar of krasvast eindproduct. Meer informatie over persmachines, klik hier. Het gebruik van onze materialen is geheel voor eigen risico. Wij, T.M.T. Benelux kan nooit verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele schade aan kopieer- of print apparatuur of aan bedrukte producten dat is ontstaan door het gebruik van onze materialen. De transferpapieren van TheMagicTouch zijn niet geschikt voor inkjet of sublimatie toepassingen.

 

Bestelt u liever een proefpakket Transferpapier, klik hier