Selecteer een pagina

 

Sawgrass is wereldwijd marktleider in het leveren van dye sublimatie printers en bijbehorende sublimatie cartridges. In het kort, het proces van sublimatie is vrij simpel. Bij sublimatie wordt de inkt in het artikel gebakken, zodat u na het proces de afbeelding of tekst niet op het artikel voelt. Dit wordt gedaan doordat tijdens dit proces de vaste stof met een hoge temperatuur wordt omgezet naar een gasvormige fase op een gecoat artikel. Als ‘creatief’ ondernemer kunt u op maat gemaakte producten in de markt zetten, in full colour. Artikelen als keramiek, metaal, textiel, hout en kunststof met duurzame, levendige, high-definition beelden zijn geen probleem. Let wel op : De artikelen moeten altijd 100% polyester zijn en voorzien van een witte ondergrond. De nieuwe Sawgrass Virtuoso HD technologie neemt High Definition wel heel letterlijk, met nog meer mogelijkheden en een nu nog snellere verwerking. Maak kennis met het volledige, geïntegreerde desktop systeem, speciaal ontworpen voor sublimatie.

Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso A4

Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso A3

De Sawgrass Virtuoso Sublijet Cartridges voor de SG400/SG800

 

Sublijet HD inkt. De vernieuwde, geformuleerde inkt, zorgt voor een verhoogd kleurbereik met 26%. Hierdoor worden beelden levendig, accuraat en de print per pagina is gedaald. Kortom, meer geld in uw zak.

Het Virtuoso programma.

 1. Een snellere doorvoer voor een hogere productiviteit waarbij op kort termijn winst kan worden gemaakt.
 2. Ten alle tijden High Definition, met onovertroffen gemak- en gebruiks ondersteuning.
 3. Een hoge HD foto kwaliteit in combinatie met zeer lage opstartkosten.
 4. 12 maanden garantie.

Creative Studio Software

Met de online designer en de uitgebreide bibliotheek, zorgt voor een verhoogde gebruiksvriendelijkheid. Kies uit honderden sjablonen en duizenden foto’s. Vanaf nu is het ook mogelijk om avonds met een kopje thee en uw tablet ontwerpen te maken. Geen andere opties, de online designer is uw thuisbasis.

Polyester, polyester & polyester!

Voorbeelden die u o.a. kunt bedrukken zijn aluminium platen, tegels, mokken, textiel en producten voorzien van een polyester coating. LET OP: Materiaal moet altijd bestaan uit een witte ondergrond van 100% polyester !

Lage opstartkosten

Als je niet teveel wilt uitgeven en zich bevindt in een niche markt, waarbij je niet alle producten wilt bedrukken of het niet vereist, is sublimatie erg geschikt.

Eén jaar garantie

12 maanden lang, zonder zorgen.

V4 Motor

 • Krachtig.
 • Makkelijk te gebruiken.
 • Print en kleurbeheer.
 • Desktop software voor CorelDraw en Adobe.

Business mogelijkheden

 • Helpt bij het starten van uw bedrijf.
 • Zorgt voor groei van uw bedrijf.
 • Draagt bij aan uw verkoop.
 • Maak oneindige verkoop en marketing middelen.

Bekijk meer informatie over de Sawgrass Virtuoso

 

Pin It on Pinterest