Selecteer een pagina

SERVICE BASIS PAKKET

€99,-

1 JAAR

Een simpel pakket met
met basis principes.

1 jaar lang hulp op afstand
Training in onze showroom
Voorrang  tot onze support
Onbeperkt hulp bij updates

SERVICE PLUS PAKKET

€249,-

3 JAAR

Perfect voor diegene
die er alles uit willen halen.

3 jaar lang hulp op afstand
Training op locatie
Gratis installatie 
op locatie
Voorrang tot onze support
Onbeperkt hulp bij updates

SERVICE PLUS PAKKET

Gebruik Onze Ervaring.

Een probleem komt altijd onverwachts. En ongelegen. Je wilt immers snel je opdracht klaar hebben, zonder onderbrekingen. Om nieuwe klanten hierbij te helpen introduceren wij : Het Service Pakket. Ga aan de slag met het gevoel dat er een team achter je staat, zodat jij de focus legt op wat echt belangrijk is!

R

Snelle Support

Kom gelijk in contact met ons support team als je vragen hebt over de installatie of alle toekomstige updates

R

Direct antwoord

Je moet het zo zien, dat we alles loslaten waar we mee bezig zijn om jou te helpen zodat jij verder kunt.

R

Blijf Zelf Op De Hoogte

Regelmatig schrijven we Blog berichten om niet alleen onze klanten te helpen maar ook te inspireren.

R

Kennis Opbouwen

Gelijk een gratis training in onze showroom met uitleg, zodat je direct aan de slag kan gaan.

R

Supersnel & Remote

Een technisch probleem, ah! Wij nemen met jouw toestemming je computer over en helpen jou waar we kunnen. 

R

Op Iedere Locatie

Met het PLUS pakket komen we bij jou langs en helpen we je met het installeren en zorgen dat alles draait voor we de deur weer uitgaan.

R

Persoonlijk Contact

Ons support team neemt regelmatig jouw situatie onder de loep. Door mee te denken, ideeën aan te dragen en oplossingen te bieden. 

 

R

Net Dat Beetje Extra.

Tijdens het bezoek geven we  een training waarin we alle toepassingen uitleggen en advies geven, hoe je snel en efficient werkt.

 

Second Line Support - Bart de Jong

Het Service Plus Pakket zorgt ervoor dat onze communicatie probleemloos verloopt. Persoonlijk en efficient. En dat betekent dat ik klanten heel gemakkelijke en snel kan helpen. Wij zijn trots op één van de hoogstmogelijke klanttevredenheidsscores die wij ons maar kunnen voorstellen.

Veelgestelde Vragen.

Bij de rubriek veel gestelde vragen geven we antwoord op de verschillende vragen die we vaker gesteld krijgen. Staat jouw antwoord er nog niet bij, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag persoonlijk verder.

Wat is het verschil tussen het Basis en het Plus Pakket ?

Het Basis Pakket is een pakket waarbij wij jou de juiste start geven om snel en efficiënt te werk te gaan. Je ontvangt een training in onze showroom en je ontvang hulp op afstand, zolang het nodig is en dat voor één jaar lang.

Het Plus Pakket gaat nog een stapje verder. Dit is een pakket waarbij wij bij jou langs komen voor een op maat gemaakte installatie. Daarnaast krijg je een gratis training aangeboden en natuurlijk krijg je altijd hulp op afstand bij updates en dat maar liefst 3 jaar lang. 

 

Hoelang duurt de training ?

De training van het Basis Pakket duurt één uur lang waarbij we de verschillende TheMagicTouch Transferpapieren doorlopen, verschillende voorbeelden maken en waarbij de technische basis kennis wordt meegegeven.

De training van het Service Plus Pakket duurt één uur met een kleine uitloop waarbij jijzelf de meest populaire en meest verkochte producten gaat bedrukken. Daarnaast staat het technische aspect meer centraal en wordt jij helemaal klaar gestoomd zodat je direct aan de slag kan.

Kunnen we switchen van pakket ?

Ja zeker, je kan tegen betaling switchen van een Basis pakket naar het ServicePlus Pakket door de vele voordelen, andersom is niet mogelijk. Om te wijzigen van pakket kan je het beste telefonisch contact opnemen met onze klantenservice 023-5483100.

Wat gebeurt er na afloop van het Service pakket ?

Na het einde van de looptijd van je Service Pakket Basis of Service Pakket PLUS nemen wij contact met je op. Je kan dan besluiten of je wilt dat het pakket wordt verlengd, dat je switcht naar een ander pakket of dat het niet wordt verlengd.