Silhouette Cameo 3

Roze | Zwart | Lavendel

Silhouette Cameo 3 Roze

Roze

Silhouette Cameo 3 Zwarte Editie

Zwart

Silhouette Cameo 3 Lavendel

Lavendel

Silhouette Cameo 3

Limited Editions

De Silhouette Cameo 3 Limited Editions zijn vanaf NU verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, helemaal aangepast aan de hedendaagse trends. Deze limited editions van de Silhouette Cameo 3 is beperkt leverbaar, dus bestel snel als je deze ultieme snijplotter wilt hebben. Deze hobbymatige, elektronische snijplotters worden veelal gebruikt voor het snijden van alle zelfklevende vinylsoorten voor het beplakken van ramen, deuren of auto’s. En voor het snijden van flexfolies voor het bedrukken van textiel en stoffen.

Silhouette Cameo 3

In begrepen

Silhouette Cameo snijmat 12``

Silhouette Cameo Snijmat

Positioneer het gekozen materiaal zoals het Silhouette Flexfolie- en Silhouette Vinylfolie op één van de 2 verkrijgbare snijmatten en elimineer fouten.
Silhouette Cameo snijmat 12``

Silhouette Cameo Croscutter

De Silhouette Cameo Crosscutter past in de hand en perfect geschikt om snel en accuraat wat flexfolie of vinylfolie af of bij te snijden.
silhouette cameo 3 mesje in verpakking

Silhouette Cameo AutoBlade

Als er gekozen wordt voor het Silhouette Cameo Automatische Mesje zal deze gaan snijden met de gekozen mes stand welke is ingegeven in de Silhouette Studio software.
Silhouette Cameo snijmat 12``

Silhouette Cameo Studio

Silhouette Cameo Studio ( Software ) is zowel voor Windows als voor Mac compatible. Eenvoudig. Makkelijk en voor iedere beginner toegankelijk.
Silhouette Cameo snijmat 12``

Silhouette Came Snijkoppen

De twee snijkoppen geven niet alleen de mogelijkheid om te super snel te snijden, ze kunnen ook nog eens samenwerken waarbij meerdere taken tegelijk kunnen worden uitgevoerd.
Silhouette Cameo snijmat 12``

Print & Cut is mogelijk!

Maak met het transferpapier OBM, flinterdunne Full Colour transfers en begin met bedrukken uw creaties zonder enige beperkingen.

Silhouette Cameo 3 Zwart

De krachtige performance en gemakkelijke software van deze Silhouette Cameo Limited Edition is exact hetzelfde als de standaard, witte uitvoering. De Silhouette Cameo snijplotters stellen u in staat om verschillende materialen te herkennen, te registreren en te snijden. De compacte snijplotter heeft een ingebouwde Bluetooth functie, twee snijkoppen en een regulerend mesje dat automatisch zal veranderen met de ingegeven materiaal keuze.

Silhouette Cameo 3 Roze

Een Full Colour touch screen met geluid en een verhoogde druk voor het snijden van dikker materiaal! De Silhouette Cameo 3 Limited Edition is een ultieme Do It Yourself machine. Sluit hem aan op uw PC of MAC en snijdt tot maar liefst 30 centimeter in de breedte en 3 meter in de lengte.

Silhouette Cameo 3 Lavendel

De dubbele, verbeterde toolhouders zorgen ervoor dat het ingegeven materiaal uitstekend blijft zitten tijdens het snijden. Daarnaast heeft de Silhouette Cameo 3 Lavendel enkele handige opbergvakjes voor eventuele tools en bijvoorbeeld een pelmesje. Gebruik daarnaast de Print & Cut functie met het transferpapier OBM. Ook kunt u in de weer met barcodes. De CAMEO leest de mee afgeprinte barcode en weet zo welk project u gaat snijden, ontzettend handig voor als u meerdere projecten wilt gaan snijden.

Silhouette Cameo 3

Het extra stukje service

Silhouette Flexfolie

Met de handgesneden Flexfolie wat wordt aangeboden in vellen. Een afmeting van 30 x 50 cm en heeft de 123Premium Flex kwaliteit.

 

 

Silhouette Vinylfolie

Aangeboden per strekkende meter, in glans, mat en verschillende kleuren glitter.

Support

Wij bieden meer dan alleen de standaard handleiding. Het support team zit klaar om uw vraag te beantwoorden en mee te helpen, net zolang totdat het antwoord gevonden is.