De Silhouette Cameo 3

 

 

 

Silhouette cameo 3

 

wpdance

De Silhouette Cameo 3 is een hobbymatige, elektronische snijplotter die u in staat stelt om verschillende materialen te herkennen, te registreren en te snijden. Dit betekent registratie tekens herkennen, snijlijnen registreren en en snijden tot diktes van maar liefst 2 mm. De compacte snijplotter heeft een ingebouwde Bluetooth functie, twee snijkoppen, een regulerend mesje dat automatisch zal veranderen met de ingegeven materiaal keuze, een touch screen met geluid en een verhoogde druk voor het snijden van dikker materiaal! De materialen  zoals: flexfolie, flockfolie, standaard papier, transferpapier, zelfklevend vinyl, canvas, sticker materiaal, leer, stempels zijn slechts enkele voorbeelden. Gebruit uw Windows of Mac en mocht u creativiteit echt naar hoger niveau willen tillen dan kunt u zelfs tekenen, schrijven en werken met sketch pennen van Silhouette. Het kan niet gek genoeg! Naast enkele vernieuwde snufjes, zoals een nieuwe behuizing, een verhoogd IQ en een draadloze bluetooth verbinding heeft de software ook een vernieuwd uiterlijk gekregen.

Silhouette Cameo 3 Interieur

Van het aanpassen van kleding tot aan het personaliseren van feestjes en alles wat daar tussen zit. Net zoals de Silhouette Cameo 2 kunt u kleine meesterwerken creëren, decoreren en versieren. Bent u creatief, niet bang om eindeloos filmpjes te bekijken en in staat om de uitdaging uit te gaan waar u trots op zult zijn! Dan is de Silhouette Cameo 3 voor u geschikt! Enkele voorbeelden om zelf te maken: Allerlei soorten textiel, interieur toepassingen, gepersonaliseerde looks en u kunt zelfs 3D prototypes bouwen. Geef schoolprojecten een extra duwtje, maak eigen gemaakte uitnodigingen, unieke postzegels en eigen stencils.

Silhouette Cameo 3 Producten

Cameo 3 Bluetooth Load Unload

 

Dubbele snijgereedschap voor multi-tasking opdrachten.

Een draadloze verbinding. (Bluetooth)

Een automatisch regulerend mes.

Een functie met het werken van barcodes, voor bezuinigingen en ‘presets’.

Een vernieuwde omgeving van de Silhouette Studio 4.

Gratis support van professionals, altijd een goed antwoord op elke vraag, ten alle tijden.

 

Silhouette Cameo 3 kopen

     Meer(dere) opties.

De vernieuwde software: Silhouette Studio 4.0. De interface is nu nog aantrekkelijker , ontzettend simpel waardoor opdrachten nog sneller kunnen worden gesneden. Silhouette America heeft ontzettend goed naar haar klanten geluisterd en enkele verbeterpunten verwerkt in de nieuwe Silhouette Cameo 3. Het programma heeft meer een designer indeling gekregen waardoor u binnen enkele muisklikken kunt gaan snijden.

Silhouette Cameo 3 Voorkant

 

 

wpdance

 

Silhouette flexfolie

 

 

Silhouette Cameo Flexfolie

Silhouette vinylfolie

 

 

Silhouette Cameo Vinylfolie

Maak elke creatie

 

 

 

Silhouette Cameo Kubus

Het Silhouette flexfolie is ons eigen 123Premium flexfolie. Het 123 staat er niet voor niets en verklapt eigenlijk al een van de belangrijkste eigenschappen van dit bijzondere, goedkope kwalitatieve flexfolie.  Speciaal voor de Silhouette Cameo gebruikers wordt dit met de hand gesneden, in vellen waarbij dit een kwestie is van invoeren en snijden maar. Het Silhouette Flexfolie heeft een breedte van 50 cm en een lengte van 30 cm. Het 123flexfolie heeft een minder klevende dragen, heet verwijderbaar ( Hot Peel ) en biedt een oplossing voor grote letters en cijfers waarbij een hoge productie centraal staat. Het 123Premium flexfolie zal koud ( Cold Peel ) verwijdert moeten worden en is zeer geschikt voor kleine, gedetailleerde ontwerpen.

 

Silhouette Vinylfolie is Vinylfolie dat een breedte heeft van 30 cm en wordt afgesneden per strekkende meter. Een hele rol bestaat uit 30 meter en is hier verkrijgbaar. In verschillende varianten: Glans, Mat, Glitter en we zelfs Glow in the Dark Vinylfolie. Het Vinyl kleeft erg goed op willekeurige ondergronden en wordt veelal gebruikt voor auto bestickering, wandborden, ramen, deuren en om elk interieur een flinke boost te geven. Vergeet het applicatietape niet, wat uiteraard ook in een breedte van 30 cm wordt aangeboden. Met het werken van vinylfolie is een rakeltje toch wel erg handig, dit zorgt voor extra druk wat bij het aandrukken van het applicatietape nodig is.

Het installeren gaat net zo eenvoudig als bij de vorige edities. Bij het installeren van de Silhouette Cameo 3 krijgt u enkele tutorials voorgeschoteld. Met de tips & trucs weet u direct waar u op moet letten en deze kennis geeft u de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan. Houdt er rekening mee  dat de Silhouette Cameo 3 een klein stuk breder is dan de Silhouette Cameo 2. De Silhouette CAMEO 3 heeft een Bluetooth-verbinding. Echter, de Bluetooth-functie alleen worden uitgevoerd met Silhouette Studio 4.


wpdance

 

De verbeteringen

 

The Silhouette Cameo 3 has new roller bars. These are easier to adjust with a quick twist to unlock the rollers. Once unlocked, the bars become sliders so you can slide them to adjust the set width. Once you have them in place, simply twist to lock them in place again.

 

A simple twist and you can slide the Cameo 3 plotter rolling bars however far apart you'd like to move them.

 

Use the lever on the side of the Cameo 3 machine to move the roller bar up and down. This allows you to adjust the rollers.

The new Silhouette Cameo 3 has a simplified touch screen interface. With just two load buttons, load and unload, the machine will decide if it needs to load cutting mat or load media, based on the settings in the file it is cutting.

The Silhouette Cameo 3 now comes with built in speakers. Each time you press a button on the machine, it will make a clicking noise and tell you what you are doing.

The Silhouette Cameo 3 is bluetooth ready! Take your crafting wireless!

Het Touch Screen heeft enkele wijzigingen ten opzichte van het vorige model. In plaats van ”load media” en ”load mat”, is dit vereenvoudigd. Vanaf nu ziet men ”Load” en ”Unload”. Als uw project een cutting mat heeft dan wordt de cutting mat automatisch geladen. Daarnaast heeft het ingebouwde speakers, het kan zomaar voorkomen dat de Cameo 3 u herinnert of ondersteunt als u het even niet meer weet. Met de twee ultra compacte opbergvakken hoeft er alleen een kleine persmachine naast te zetten en uw kleine ondernemingen onderscheidt zich van de rest. Zodra u eenmaal trotse eigenaar bent van de Silhouette Cameo 3, installeert u de Silhouette Studio 4, koopt enkele speelse, creatieve designs met de coupon die u er gratis bij krijgt en als laatste; Wij zijn staan klaar voor u! Van kleine opdrachten tot aan het werken met flexfolie, flockfolie en Vinylfolie maakt de Silhouette Cameo 3 snijplotter breed inzetbaar. Denk aan kleine opdrachten voor bedrijven tot eigengemaakte creaties voor vrienden en familie en vergeet de lokale regio niet af te dekken! Naar de winkel om iets te kopen… Nee! Nooit meer naar de winkel, u maakt zelf een gepersonaliseerde kaarten voor baby showers, verjaardagen en/of trouwerijen. Oneindig producten en artikelen personaliseren, dat is de huidige trend.

 

wpdance

 

 

Video Silhouette Cameo 3

 

 

 

 

wpdance

 

 

Een professionele transferpers.

persmachine HTP201

 

Een optimale afmeting, de compacte behuizing en het SWING AWAY karakter zorgt voor een perfect formaat voor thuisgebruik en de hobby industrie. Het grote voordeel van dit model is goede prijs-kwaliteit verhouding en de stevige druk die wordt verdeeld over het gehele oppervlak. Het 201 model van INSTA is een uiterst gebruiksvriendelijke machine en zeer functioneel, u bent namelijk niet beperkt door bewegingsvrijheid. Hierdoor verwerkt u textiel zonder enige ruzie en plaatst u flexfolie en/of transferpapier probleemloos. Om een maximaal eindresultaat te behalen en er zeker van te zijn dat de bedrukking blijft zitten, is het gebruik van een professionele transferpers belangrijker dan u denkt.

De transferpers Insta HTP201 vergt weinig onderhoud. Mocht er toch een reparatie noodzakelijk zijn, kunt u ten alle tijden terecht bij ons support team, op basis van bring-in. De levensduur is afhankelijk van het onderhoud en de manier waarop u met de persmachine werkt. Naast het onderhoudt verkopen wij handige hulpmiddelen zoals een teflonvel,vetspuit of een handige supporter kit, voor het opvullen bij knopen, ritsen en speciale vormen. Deze producten hebben wij allemaal op voorraad en heeft u de volgende werkdag in huis!

 

 

wpdance

 

Nog meer te weten komen?

 

 

InspectorMagic

 

Vraag het Inspector Magic op zijn BLOG, direct antwoord!