Silhouette America

Wat is de Silhouette Cameo?

 

Silhouette America is sinds 2009 begonnen met het verkopen van de Silhouette Cameo snijplotters en sindsdien zijn er 3 modellen op de markt gebracht. De Silhouette Cameo 1, 2 en de meest recente: Silhouette Cameo 3. Het bedrijf achter de Silhouette Cameo is Graphtec America, een bedrijf dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft en zeer betrouwbare snijplotters produceert. De Silhouette Cameo wordt gezien als het kleine, krachtige broertje ten opzichte van de Graphtec Snijplotters welke wordt gewaardeerd door de hoge prijs kwaliteit verhouding.

De Silhouette Cameo 3 is een snijplotter die gestuurd wordt vanuit een computerprogramma, Silhouette Studio en welke met een snijmesje langs alle kanten kan roteren en met de grootste precisie kunnen materialen als : Silhouette Flexfolie, Silhouette Vinylfolie, Premium Flockfolie en nog veel meer gesneden worden.

Silhouette Cameo 3 Uitsnijden

Wat kunt u snijden met de Silhouette Cameo?

 

De Silhouette Cameo kan tot 30,48 cm breed, 3 meter lang en tot een dikte van 2 mm snijden. De Silhouette Cameo 3 heeft de mogelijkheid om verschillende materialen te herkennen, te registreren en te snijden. Ook mede met de vernieuwde PixScan ™ technologie. Met deze technologie, kunt u met uw Smartphone makkelijk afbeeldingen integreren in de Silhouette software. Er kunnen uit meer dan 100 materialen worden gesneden, waaronder :

Flexfolie Voor het decoreren van textiel.
Flockfolie Voor een fluweelachtige look op textiel.
Vinylfolie Voor het beplakken van ramen.
Raamfolie Voor doorzichtige figuren op ramen.
Transferpapier Voor Full Colour ontwerpen op textiel.

Silhouette Cameo Flexfolie

Op maat gemaakt Flexfolie voor Silhouette gebruikers?

 

Het Silhouette Flexfolie is speciaal bedoeld voor de Silhouette Cameo gebruikers. Dit flexfolie wordt handmatig gesneden in vellen om het enerzijds prijstechnisch aantrekkelijk te maken en anderzijds zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Dit flexfolie voor de Silhouette Cameo is verkrijgbaar in 36 verschillende kleuren. Om een indruk te krijgen kunt u ook een kleurwaaier of een startpakket van het Silhouette Cameo flexfolie aanschaffen. Het 123Premium flex heeft vele voordelen, door de lage temperatuur van het 123Premium flex heeft u geen kans dat het textiel gaat vervormen. Dit flexfolie wordt koud verwijderd, kan bedrukt worden op verschillende manieren, afhankelijk van het materiaal dat u gaat bedrukken en kan binnen 3-5 seconden worden aangebracht. Dit flexfolie heeft een zeer klevende drager wat het geschikt maakt voor kleine, gedetailleerde ontwerpen.

Silhouette Cameo Vinylfolie

Op maat gemaakt Vinylfolie voor Silhouette gebruikers?

 

Het Silhouette Vinylfolie is speciaal bedoeld voor de Silhouette Cameo gebruikers. Dit vinylfolie wordt handmatig afgesneden per strekkende meter. Een hele rol Silhouette Vinylfolie bestaat uit 30 meter. Het Silhouette Vinylfolie is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: Silhouette Vinylfolie Glans, Silhouette Vinylfolie Mat en Silhouette Vinylfolie Glitter. Het Silhouette Cameo Vinylfolie kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Enkele hulpmiddelen van Silhouette Vinylfolie zijn applicatietape, pelmesje en een rakeltje.