SpaceControl Software

 

De SpaceControl software (de huidigste versie is 3.0.0.22) geeft de mogelijkheid om TheMagicTouch transferpapier in combinatie met de OKI witte en neon toner printers optimaal te gebruiken, wat ongelofelijke kansen biedt voor gebruikers. Deze software beheert de witte toner, zodat u altijd zeker bent van de juiste dosering. De dosering hangt altijd af van de kleur, samenstelling en ondergrond, welke u wilt gaan bedrukken. Door het regelen van deze dosering bent u zeker van een optimale dekking van de kleur wit en een prachtig eindresultaat. De SpaceControl software heeft een overzichtelijke pagina, waarin u in één oogopslag op eenvoudige wijze uw bestanden importeert, het wit kunt doseren en bovendien het juiste transferpapier welke u wilt gaan printen kunt aanvinken. Deze (transfer) papierinstellingen zijn speciaal in samenwerking met OKI ontwikkeld en zorgen voor een probleemloze doorvoer. Met de OKI Proserie witte toner printers en de speciale transferpapieren van TheMagicTouch kunt u kleuren, helderheid en contrasten aanpassen aan uw eigen wensen, voorkeur en beleving. Naast de standaard papierformaten, kent de SpaceControl software het A4XL formaat, met een extra breedte van 22 cm en een lengte van 42cm ( A3 lengte) kunt u met deze A4 printer een nog grotere opdruk maken. Ideaal voor grote maten textiel of bij producties van kleine logo’s, waar de extra lengte net kan zorgen voor een optimale benutting van het transferpapier. In deze software is om die reden de functie “beeldherhaling” toegevoegd. Kortom, deze speciale software is door de “experts in transferpapieren” samengesteld. U profiteert van meer dan 25 jaar ervaring, op het gebied van transfergebruik, sinds de introductie van de eerste gepatenteerde TTC textiel transferpapier. Dit transferpapier is wereldwijd bekend geworden als “foto op een wit T-Shirt” en opende de weg naar de wereld van personalisatie, zoals wij die nu kennen.

Bespaar aanzienlijk op printkosten! 

SpaceControl3

Door de regulerende functies binnen de software wordt uzelf eigenaar van de toners van uw printer. Krijg de printer onder controle en creëer de mooiste creaties waarbij u efficiënt met de hoeveelheid toner omgaat en printkosten bespaard. De selectieve vermindering van de witte toner en het bepalen van de hoeveelheid wit zorgt ervoor dat textiel decoratie naar een hoger niveau wordt gebracht. Bij de volgende printers wordt de SpaceControl software geleverd: De Pro7411WT, Pro8432WT of de OKI Pro6410 Neon. De neon SpaceControl software heeft een speciale optie, namelijk uw ontwerp vertalen naar neon kleuren. Onmisbaar voor een neon opdruk op transferpapier. Bedrukt u veelal grote cijfers en letters of de kleinste, gedetailleerde ontwerpen? Bij elk soort textiel zoals katoen, polyester of een mix van beide testen wij onze transferpapieren op een regelmatige basis om de kwaliteit te waarborgen. De opdrukken worden flink onderheven aan de zwaarste omstandigheden, te denken aan temperatuur, vochtigheid en andere relevante omstandigheden om te bepalen of de beeldkwaliteit geen verlies lijdt. Het gebruik van een professionele persmachine met een juiste druk, bevordert de kwaliteit van de opdruk.

Beheer uw printer en krijg de controle! 

Slechts met enkele muisklikken bepaalt u zelf waar in de afbeelding of afbeeldingen wit geprint moet worden, maar wat als u geen wit wilt? Bijvoorbeeld omdat u een wit T-Shirt, mousepad of een paar slippers wilt gaan bedrukken. Dan zet u het wit met één muisklik uit!

 

De meest gebruikte transferpapieren voor witte en neon toner printers :

Transferpapier T.One bedrukt textiel in 3 kleuren

 

TTC – transferpapier  voor witte T-shirts en stoffen.

T.One – transferpapier voor witte en lichtgekleurde stoffen, geheel vrijstaand! In één stap –  5 seconden – lage temperatuur

WoW 7.8 – transferpapier voor donker en zwart textiel en stoffen, geheel vrijstaand!

CPM – transferpapier voor alle harde ondergronden.

RST – transferpapier voor onbehandeld hout.

DCT – transferpapier voor kaarsen, modelbouw en niet vlakke ondergrond.

Tattoo – transferpapier  voor tijdelijke tattoos.

 

wpdanceSpecificaties.

Absolute controle over wit.

Transferpapieren in papierinstelling.

Alles in één venster.

Slechts één klik om alleen wit te printen.

Wit aan of uit, afhankelijk van kleur textiel.

 Opslaan van speciale formaten.Kenmerken.

  • Installatie op locatie.
  • Gratis helpdesk.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Geschikt voor de Pro6410Neon, Pro7411WT en Pro8432WT.
  • Geschikt voor alle TheMagicTouch transferpapieren.
  • Gratis updates voor de nieuwste toepassingen.Service

Een witte toner printer alleen, biedt nog geen complete FullColour en wit oplossing voor het bedrukken van textiel of promotionele producten. De SpaceControl software is onmisbaar voor een perfecte dekking van de witte toner in combinatie met TheMagicTouch transferpapieren. Dit gebruiksvriendelijke pakket is inclusief een complete uitleg van alle transfertoepassingen op locatie en eventuele hulp bij de installatie van de printer.

 

spacecontrol

Bestel ‘m hier