Selecteer een pagina

Sublimatie. Full Colour op wit polyester textiel & gecoate ondergronden. De perfecte oplossing voor een echt hoogglan6 Plugin Us effect.

Glans effect op Wit Polyester

Sawgrass is marktleider in de dye-sublimatie- en digitale-inkten en deze techniek kenmerkt zich door het indringen van de sublimatie inkten in het polyester product onder invloed van hitte. Dit effect geeft het product een speciale ‘foto look’. Recent is ervoor gekozen de Ricoh Gelprinters onder eigen label in de markt te brengen onder de naam Sawgrass Virtuoso en wordt geleverd met de software, genaamd Creative Studio.

TheMagicTouch werkt wereldwijd al vele jaren samen met Sawgrass, omdat beide merken nauw met elkaar verbonden zijn als oplossing op het gebied van het personaliseren. Het hoogglans effect van sublimatie biedt een mooie aanvulling op het TheMagicTouch transferpapier. Scrol naar beneden en ontdek wat sublimatie voor jou kan betekenen.

Sublimatie – Voor Een Optimale Glans

/

Perfect Geschikt Voor Het Bedrukken Van Foto Bekers

Voor het ultieme foto effect dat gegarandeerd zorgt voor een professionele look bij eindgebruikers.
/

Impregneert in Witte en Polyester Stoffen en Producten

De inkt dringt zich moeiteloos in het product met behulp van hitte wat zorgt dat Full Colour tot leven komt.
/

Sublijet Inkten

De levendige HD inkt zorgt voor uit het oogspringende ontwerpen.

Uitermate geschikt voor foto materiaal.

De polyester coating van de sublimatie bekers impregneert met de sublimatie inkt door op een hoge temperatuur het als het ware in te bakken. Dit zorgt voor een geweldige uitstraling, vooral met foto materiaal waarbij veel felle kleuren worden gecombineerd. De sublimatie bekers worden met een mokkenpers bedrukt en door de verschillende elementen is er een ruime keuze in Latte Bekers, Hoogglans Bekers en Senseo Kopjes .

Speels Assortiment Aan Producten

Deze make up etuis van Bagbase zijn onweerstaanbaar met een levendige achtergrond van bijvoorbeeld je dierbare. De hele collectie heeft een speciale witte polyester vlak voor het personaliseren van  lunchkoffers, portomonnee en tassen. 

Impregnatie In De Garen Van Het Textiel.

Een bedrukking wil je het liefste niet voelen, toch? Met sublimatie gaat dat lukken! De inkt dringt volledig in de stof en geeft geen randafdruk. Maak kennis met de AWDis SUB collectie die bestaat uit witte polyester T-Shirts en Poloshirts.

Veel gebruikte producten met Sublimatie

Een witte polyester ondergrond is noodzakelijk.

&

T-shirts

&

Poloshirts

&

Dames tassen

&

Teenslippers

&

Aluminium platen

&

MDF hardboard

&

Muismatten

&

Onderzetters

&

Sporthesjes

&

Sportvanen

&

Sublimatie bekers

&

Tafelvlaggen

&

Badhanddoeken

&

Etuis

&

Rugzakken

&

Puzzels

Welke benodigdheden heb je nodig

Sublimatieprinters

De Sawgrass Virtuoso SublimatiePrinters zijn de enige printer in A4 en A3 formaat in de markt voor sublimatie. De printer wordt in combinatie geleverd met de Sublijet Cartridges en de speciale Creative Studio.

TransferPers

Voor het overbrengen van het sublimatiepapier wordt een transferpers gebruikt. Deze transferpersen zijn er in diverse formaten en uitvoeringen. Een juiste keuze hangt af wat u allemaal met de transferpers wilt gaan bedrukken.

SublimatiePapier

Het Truepix sublimatiepapier van Sawgrass zorgt voor een hoogwaardige print en is getest op alle producten die voor sublimatie zijn ontwikkeld. Het sublimatiepapier is verkrijgbaar in A3 en A4 formaat en de prijs is ingedeeld in staffelkortingen.

Waarom kiezen voor Sublimatie

 

We leggen het je graag uit

 

 

Het Perfecte Sublimatie Pakket!

Wij helpen je graag verder

Sublimatie is een bedrukking systeem met een prachtig hoogglans effect, alleen is polyester vereist, mocht je toch nog vragen hebben of twijfels, vraag het onze experts, ze helpen je graag om te kijken wat in jouw situatie het beste past. 

Gratis Workshops

Wat een keuze, opties en mogelijkheden. Je hebt geen idee waar te beginnen of je wilt je kennis verder opschroeven. Vraag ons het hemd van het lijf, want daarvoor zijn deze inspirerende workshops.

Trainingen

De betaalde trainingen staan garant voor veel kennis- en praktijk ervaring waarbij je ook zelf aan de slag gaat. Je leert op een professionele manier hoe je snel en efficient het beste eindresultaat behaald.

Neem contact op!

 Het kan natuurlijk zijn dat je zo enthousiast bent geworden dat je direct een individuele afspraak wilt maken. Dat kan in onze showroom of wij komen bij jou langs. Klik op onderstaande button of bel ons meteen op!

Pin It on Pinterest