Home » Sublimatie voor optimale glans

Sublimatie voor optimale glans

Door het bijzonder glanzende effect van Sublimatie met name op bekers en kopjes heeft deze techniek een belangrijke plaats ingenomen bij het bedrukken van gepersonaliseerde artikelen. De sublimatie techniek kenmerkt zich door het indringen van de sublimatie inkt in het polyester product onder invloed van hitte. Dit effect geeft het product de speciale “foto look” op keramiek. Op textiel wordt sublimatie toegepast op witte polyester shirts, ook hier geldt het voordeel van het indringen van de sublimatie inkt in de witte polyester stof.sublimatie

In vergelijk met de haarscherpe kwaliteit van een kleurenlaserprinter, met name bij logo’s en teksten, hebben beide systemen hun eigen toepassing en kwaliteiten. Om sublimatie over te zetten kunt u dezelfde persmachine gebruiken als voor flexfolie en TheMagicTouch transferpapieren.

Toepassingen
Sublimatie is alleen mogelijk op een witte ondergrond van polyester. Naast wit polyester stoffen, kunnen ook vele artikelen worden bedrukt die voorzien zijn van een speciale polyester coating laag zoals de bekers, kopjes en Latte bekers.
Witte T-Shirts van katoen of een mix, gekleurd textiel, gekleurde bekers, een gekleurde ondergrond zoals bij TheMagicTouch kleurenlasersysteem, zijn niet mogelijk met sublimatie.

 

Als totaal leverancier op gebied van gepersonaliseerde producten staan in de webshop de meest verkochte sublimatieproducten. Gezamenlijke inkoop van onze organisatie zorgen voor gunstige prijzen en snelle leveringen.
In de rubriek textiel is een assortiment polyester t-shirts o.a. de sublimatie t-shirts van het merk Allwedo is.

Gratis demonstratie
Wij nodigen u van harte uit om in onze showroom het sublimatie systeem te komen bekijken. Aan de hand van voorbeelden laten wij de verschillen zien tussen sublimatie en kleurenlaser techniek, zodat u een op juiste wijze een beslissing kunt maken, wat in uw situatie en voor uw bedrijf de juiste techniek is en het beste eindresultaat geeft.