Selecteer een pagina

SUPPORT

De werkwijze waarop we support verlenen.

 

UITGEBREID & SIMPEL

Handleidingen

Handleidingen, ze helpen echt.

Een duidelijke handleiding is onmisbaar voor het verwerken van apparatuur en producten. Onze handleidingen hebben een overzichtelijke, snelle en compacte uitleg waarbij ook vele Tips & Trucs worden weggegeven over hoe je nog iets efficiënter kan verwerken. De handleidingen kan je hier vinden.

HEEL EENVOUDIG

Hulp op afstand

Betrouwbaar en toegankelijk.

Het support formulier geeft ons de mogelijkheid om met de juiste informatie direct aan de slag te gaan en op zoek te gaan naar de oplossing die jij verdiend. Bij het support formulier wordt ook de optie geboden om een afbeelding mee te sturen zodat onze support afdeling direct kan zien tegen welke problemen je aanloopt. 

 BASIS OF PLUS PAKKET

Service Plus Pakket

Een Pakket dat recht geeft op waanzinnige support.

Het Basis Pakket geeft support voor één jaar en zoals het al aangeeft een sterke basis voor als je vragen hebt inclusief een gratis training. 

Het Plus Pakket geeft support voor 3 jaar en een gratis training op locatie. Geen vraag is teveel. Bekijk de Service Pakketten.

 

BINNEN DE TERMIJN

Garantie

Garantie, daar heb je recht op.

Alle apparatuur ondergaat een uitgebreide check voor levering. Mocht ondanks al deze voorzorgsmaatregelen toch iets niet goed functioneren gelden de volgende regels: 

  • Op alle geleverde apparatuur geldt de fabrieksgarantie van 1 jaar.
  • Bij de apparatuur staat vermeld als registratie verplicht is.
  • Op alle apparatuur geldt een bring-in service, tenzij anders is aangegeven.

  

GEEF HET AANDACHT

Onderhoud

Onderhoud verlengt de levensduur.

Wij adviseren de handleidingen van de fabrikant te raadplegen, hierin staat duidelijk beschreven hoe het desbetreffende apparatuur behandeld moet worden. Handige informatie vind je ook in onze handleidingen.