Home » T.Foil

T.Foil

Goud

Een metallic effect is altijd moeilijk geweest met een OKI kleurenprinter. Nu niet meer. Dankzij T.Foil. De kleur goud geeft een prachtig effect, is makkelijk aan te brengen en draagt ook nog eens heel comfortabel. Deze nieuwe trend geeft nog meer uitdagingen aan het personaliseren van allerlei soorten kleding en producten.

wpdance


Zilver

Niet alleen goud, ook zilver is toegevoegd aan deze compleet nieuwe collectie. De kleinste details, zonder snijden en zonder pellen. Zelfs de moeilijkste ontwerpen, die voorheen moeilijk te snijden waren, maakt u snel en eenvoudig met het nieuwe T.Foil. Een enorme kostenbesparing aan tijd, want pellen is verleden tijd.

wpdance


Rainbow

Alle kleuren van de regenboog en supersnel. In slechts 30 seconden bedrukt u zowel het transferpapier als het T.Foil. Het T.Foil hecht zich aan de toner van het transferpapier, u kunt behalve het transferpapier T.ONE ook CPM gebruiken. Zo bedrukt u niet alleen textiel, ook harde vlakke materialen o.a. hout.

wpdance

wpdance

wpdance

wpdance

wpdance

wpdance


Hoe werkt het

transferpapier t-one bedrukt met zwart toner cmyk

Print donkergrijs via T.One transferpapier


transferpapier t-one samen met t-foil

Leg T.Foil neer


t-foil goud bedrukt met transferpapier t-one

Pers 5 seconden met hoge druk


t-foilverwijderd grijs t-shirt bc bedrukt met transferpapier t-one

Haal T.foil eraf en pers met T.Seal na


t-foil

Eindresultaat

Wat heeft u nodig?

1

 

Een geschikte OKI kleuren LED printer. De ideale printer om makkelijk, snel en probleemloos ons transferpapier te voorzien van een full colour print in hoge kwaliteit. Nu ook met metallic effecten!

tone

Het unieke transferpapier T.One zorgt op zichzelf al voor een rand-vrije opdruk op wit en licht gekleurd textiel. Samen met T.Foil maakt u met dit transferpapier ook nog eens de geweldige metallic effecten op textiel.

Hot Stamp T.Foil 21 Colours

Kies uit 21 verschillende kleuren Hot Stamp T.Foil en ‘metaliseer’ ieder gekleurd textiel.