Selecteer een pagina

T.FOIL Goud

Een metallic effect is altijd moeilijk geweest met een OKI kleurenprinter. Nu niet meer. Dankzij T.Foil. De kleur goud geeft een prachtig effect, is makkelijk aan te brengen en draagt ook nog eens heel comfortabel. Deze nieuwe trend geeft nog meer uitdagingen aan het personaliseren van allerlei soorten kleding en producten.

T.FOIL Zilver

Niet alleen goud, ook zilver is toegevoegd aan deze compleet nieuwe collectie. De kleinste details, zonder snijden en zonder pellen. Zelfs de moeilijkste ontwerpen, die voorheen moeilijk te snijden waren, maakt u snel en eenvoudig met het nieuwe T.Foil. Een enorme kostenbesparing aan tijd, want pellen is verleden tijd.

T.FOIL Rainbow

Alle kleuren van de regenboog en supersnel. In slechts 30 seconden bedrukt u zowel het transferpapier als het T.Foil. Het T.Foil hecht zich aan de toner van het transferpapier, u kunt behalve het transferpapier T.ONE ook CPM gebruiken. Zo bedrukt u niet alleen textiel, ook harde vlakke materialen o.a. hout.

Hoe het werkt

Wat heb je nodig?

Kleurenlaser of LED Printer

Een geschikte OKI kleuren LED printer. De ideale printer om makkelijk, snel en probleemloos ons transferpapier te voorzien van een full colour print in hoge kwaliteit. Nu ook met metallic effecten!

Transferpapier T.ONE

Het unieke transferpapier T.One zorgt op zichzelf al voor een rand-vrije opdruk op wit en licht gekleurd textiel. Samen met T.Foil maakt u met dit transferpapier ook nog eens de geweldige metallic effecten op textiel.

Hot Stamping Foil : T.FOIL!

Kies uit 21 verschillende kleuren Hot Stamp T.Foilen ‘metaliseer’ ieder gekleurd textiel.

Pin It on Pinterest