Selecteer een pagina

Transferpapier ORD voor Acryl  & Glas

Voor Acryl & Glas.

Met het transferpapier ORD is het mogelijk om elk gewenste afbeelding te bedrukken op vlak acryl of glas. In tegenstelling tot andere transferpapieren wordt de afbeelding op de achterzijde van het product overgezet via een transferpers. Het transferpapier wordt niet verwijderd, waardoor automatisch een witte achtergrond wordt gecreëerd. Een volledige FullColour afbeelding, zoals een foto wordt het meest toegepast.

Een luxe uitstraling.

Nadat het transferpapier is bedrukt, kan optioneel voor een mooie afwerking worden gekozen. Hiervoor leveren wij zelfklevend flock materiaal. Dit flock wordt via dezelfde transferpers over het transferpapier heen bedrukt en nadien op maat afgesneden. De opdruk zit aan de achterkant van het glas of acryl en wordt ten alle tijden beschermd, een hoogwaardig eindproduct voor iedereen die wat anders wilt, dan een traditionele fotolijst of wanddecoratie.

Gebruik een kleurenlaserprinter

Het transferpapier RST is alleen geschikt voor een kleurenlaser of LED printer, bij uitstek een OKI kleurenprinter. De samenstelling van de toners, de rechte papier doorvoer en functionele handinvoer sluiten naadloos aan bij TheMagicTouch transferpapieren. Ben je al in het bezit van een kleurenlaser printer en nieuwsgierig of deze geschikt is voor het werken met transfers. Klik hier.

Transferpapier ORD 8.1 A4 / A4-R / A3

Het transferpapier ORD is leverbaar in 4 formaten. Voor de A3 kleurenprinters wordt A3 en A4 formaat gebruikt. Voor A4 printers wordt de A4-R richting gebruikt. De reden voor dit formaat is dat het transferpapier vanaf de productie wordt voorgekruld, dit voorkomt dat het papier tijdens de verhitting in de printer krom gaat trekken. Het A4-XL formaat heeft een iets breder formaat en heeft de lengte van A3. Alle formaten zijn verpakt per 50 vel in een doos.

Maak kennis met onze eigen producten

Acryl Awards

In verschillende vormen

Foto lijsten

Voor 3D effecten

ORD Flock

In 3 uitvoeringen

De voordelen waarom klanten kiezen voor ORD

Meest Verkochte

TTC is het goedkoopste transferpapier en wordt wereldwijd het meest verkocht!

Snelle verwerking

Van 10-15 seconden persen en heet verwijderen, maken dit transferpapier zo populair.

TTC+ Versie

Voor grof geweven textiel zoals canvas of poloshirts bestaat een speciale 1+ variant, voor het dieper indringen in de stof

Compatibel

TTC is geschikt voor de meeste kleurenlaser printers en gebruikt de standaard toners, geen extra investering nodig.

Neem een kijkje bij onze andere transfers

Tijdelijke tattoo

Harde materialen

Decal transfer

Pin It on Pinterest