Selecteer een pagina

Transferpapier T.ONE voor Wit Textiel & Stoffen

Vrijstaand op wit- en lichtgekleurd textiel

Met het transferpapier T.ONE is het mogelijk om een afbeelding, ontwerp of tekst te bedrukken op wit- en lichtgekleurd textiel, geheel vrijstaand zonder kader of randafdruk. Het transferpapier wordt via een transferpers overgezet op het textiel. De samenstelling van het textiel kan zijn katoen, polyester, linnen, canvas, satijn en nog veel meer.

Snelle verwerking in één stap!

Het transferpapier T.One kent een supersnelle verwerking van slechts 5 seconden persen en 10 seconden napersen. De toepassing op textiel kent twee mogelijkheden. Het bedrukken van mono kleuren met een standaard kleurenprinter, eventueel aangevuld met T.Foil of het bedrukken van Full Colour via een OKI White Toner printer voor een perfecte dekking.

Enkele voorbeelden.

Gebruik een kleurenlaserprinter

Het transferpapier T.One is alleen geschikt voor een OKI kleurenprinter voor mono kleuren en een OKI White Toner printer voor FullColour. De samenstelling van de toners, de rechte papier doorvoer en functionele handinvoer sluiten naadloos aan bij TheMagicTouch transferpapieren. Ben je al in het bezit van een kleurenlaser printer en nieuwsgierig of deze geschikt is voor het werken met transfers. Klik hier.

Transferpapier T.ONE A4 / A3 Formaat

Het transferpapier T.One, is verkrijgbaar in A4 en A3 formaat. De verpakking is 50 vel per doos of 100 vel per doos. Voor het napersen wordt een vel T-Seal gebruikt. Dit release papier gaat meerdere keren mee en is losverkrijgbaar in A3 en A4 formaat.

 

Maak kennis met T.FOIL!

Geef je textiel een metallic of holografisch look en voeg één van de 21 trendy kleuren van het T.Foil hotstamp toe. Print het transferpapier alleen in de kleur zwart en bedruk het T.One via een professionele transferpers. Daarna voeg je je favoriete kleur T.Foil hotstamp toe. Eenvoudig over de T.One print heen. Het resultaat is verbluffend. Bekijk hier hoe het werkt. 

Het T.Foil hotstamp is per kleur verpakt op een rol. De afmeting van de rol is 30cm breed en 25 meter lang. Er is een Startpakket met hoge korting om kennis te maken met dit product. U ontvangt een doos van 25 T.One samen met een rol T.Foil hotstamp naar keuze.

Metaliseer ieder gekleurd textiel met Transferpapier T.One & T.Foil

 

T.FOIL Roze

T.Foil Rainbow – Keuze uit 2 soorten!

T.Foil Sparkle.

De voordelen waarom klanten kiezen voor T.ONE

In één stap

T.ONE kan supersnel worden getransfereerd met keer op keer hetzelfde eindresultaat.

Metallic look

Hierdoor wordt het werken met T.FOIL niet alleen waanzinnig maar ook nog eens leuk!

Vrijstaande afbeelding

Geen kader of randafdruk van het transferpapier T.ONE, ook niet bij teksten.

Aantrekkelijke prijs

Het T.One is zeer gunstig in prijs en kan ook worden ingezet bij grotere producties.

Neem een kijkje bij onze andere transfers

Voor het bedrukken van vrijstaande afbeelding.

Voor het bedrukken van gekleurd textiel en beschikt over een witte drager.

Voor het bedrukken van wit, ecru of grijs gemêleerd textiel en stoffen.

Pin It on Pinterest