Selecteer een pagina

Transferpapier WoW voor Vrijstaande Ontwerpen Op Ieder Gekleurd Textiel

Vrijstaande afbeeldingen.

Het transferpapier WoW maakt het mogelijk om met name vrijstaande Full Colour afbeeldingen op donker gekleurd textiel en stoffen probleemloos te bedrukken. WoW kent weinig beperkingen ook niet bij ontwerpen die te moeilijk zijn voor een snijplotter. De toevoeging om ook wit te kunnen printen met dit transferpapier, zelfs zonder witte toner printer, maken dit transferpapier uniek. Wow is geschikt voor veel soorten textiel en stoffen en laat geen enkele transfer laag achter. Katoen, polyester, leer, pu leer, nylon, linnen, canvas, lycra en nog veel meer.

Niet snijden, niet pellen.

Er zijn enorm veel voordelen op te noemen om met dit transferpapier te beginnen. Naast Full Colour, kan ook iedere kleur, inclusief wit worden bedrukt, zonder snijplotter en dus ook zonder te pellen!  In tegenstelling tot andere transferpapieren, bestaat de verwerking van WoW uit twee stappen. Voor het overzetten van dit transferpapier is een professionele transferpers met hoge druk noodzakelijk. Tijdens een gratis demonstratie geven wij handige tips om het werken met het transferpapier WoW snel onder de knie te krijgen en leggen we uit wat SpaceControl software toevoegt.

Voor professioneel gebruik.

Het transferpapier WoW is alleen geschikt voor een kleurenlaser of LED printer, bij uitstek een OKI kleurenprinters. De samenstelling van de toners, de rechte papier doorvoer en functionele handinvoer sluiten naadloos aan bij TheMagicTouch transferpapieren. Ben je in het bezit van een standaard kleurenlaser kun je gebruik maken van het transferpapier WoW 7.2.

 

Transferpapier WoW 7.2

Het transferpapier WoW 7.2 is alleen geschikt voor een kleurenprinter met CMYK Toner, met name een OKI Kleurenprinter. Het transferpapier WoW 7.2 is verpakt per 50 vel in een doos en leverbaar in de formaten A4 en A3. 

Transferpapier WoW 7.8

Het transferpapier WoW 7.8 is geschikt voor alle OKI White Toner printers.. Het transferpapier WoW 7.8 is verpakt per 50 vel in een doos en is leverbaar in de formaten A4, A4XL en A3. Voor het verwerken van het transferpapier WoW is ook een T-pad noodzakelijk.

Transferpapier WoW 7.8 A4XL!

Ontdek het voordeel van A4-XL transferpapier en de handinvoer van de OKI Kleurenprinters. Vooral bij het verwerken van grotere formaten T-Shirts, werkt het A4-XL formaat perfect. Zelfs zonder een A3 printer benut je de volledige afmeting van de A4 OKI White Toner printer. Ook is dit formaat handig bij productie werkzaamheden.

Maak kennis met onze eigen producten

 

De ‘WoW‘ factor zit in de flinterdunne eigenschap, het voelt alsof de transfer is samengesmolten met het desbetreffende product. Met WoW ben je in staat een professionele look te creeeren met schitterende eindresultaten van de mooiste designs.

Collectie tassen

Stoere Bagbase tassen in diverse uitvoeringen en kleuren.

AWDisHoods

Meer dan 53 kleuren sweaters, hoodies, zoodies en jackets.

AWDisCool

DeCoolFit collectie bestaat uit polyester kleding, die aanvoelt als katoen.

De voordelen waarom klanten kiezen voor WoW

Flinterdun!

WoW is zo onzettend dun dat alleen de toner en dus de afbeelding wordt overgezet!

Snelheid

WoW opdrukken kun je zelfs bewaren en supersnel overzetten, zelfs op locatie.

WIT

De pure wit dichtheid die wordt geprint met de White Toner Printer is revolutonair!

Veelzijdig

Naast textiel worden ook vele producten van leer bedrukt, zoals de nieuwe Heupflessen!

Neem een kijkje bij onze andere transfers

Voor het bedrukken van vrijstaand wit- en lichtgekleurd textiel en T.Foil. 

Voor het bedrukken van gladde harde materialen, ook voor bekers.

Voor het bedrukken van gekleurd textiel en beschikt over een witte drager.

Pin It on Pinterest