Selecteer een pagina

Bezoekers Informatie!

Iedereen is van harte welkom in onze showroom voor informatie, een demonstratie, training of voor het bestellen van producten. Gezien de huidige Corona maatregelen, vragen wij iedereen onderstaande veiligheidsmaatregelen te volgen, om jou en onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen.

Maximaal 2 bezoekers per afspraak.

Voor een demonstratie en training is het maken van een afspraak verplicht. Op deze manier kunnen wij inschatten hoeveel bezoekers er verwacht worden en wordt  de 1,5 meter afstand gegarandeerd. Voor het opgeven van een order, is een afspraak maken niet noodzakelijk. 

Bij binnenkomst

We verzoeken iedereen bij binnenkomst zijn handen te ontsmetten met desinfecterende crème. Wij houden 1,5 meter afstand aan, alleen bij een demonstratie, waar we de 1,5 meter niet kunnen hanteren, worden mondkapjes gratis ter beschikking gesteld.

Ziek, verkouden of koorts?

Wij verplaatsen een demonstratie of een training als blijkt dat je op de dag last hebt van klachten. Bij een training worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Want natuurlijk blijf je thuis, als je klachten hebt.

Maak nu een showroom afspraak

Nieuwsgierig wat je allemaal kunt doen met onze verschillende technieken? Maak hier een afspraak