Workshops.

 

De populaire workshops zijn er weer! We hebben 4 workshops voor u, met 4 verschillende onderwerpen. In een ochtend of middag sessie krijgt u heel veel nuttige informatie en praktische tips en u gaat zelf aan de slag met diverse toepassingen. Iedereen die wel eens op één van onze workshops is geweest, zal beamen dat het zeer nuttig is hier wat tijd voor in te ruimen. En de workshops zijn geheel gratis! De ervaring leert dan ook dat de animo groot is en het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat u op tijd inschrijft! Welke workshops hebben we voor u :

Workshop Silhouette Cameo 3

 

In deze workshop komen de vele mogelijkheden van deze snijplotter aan bod. Leer sneller werken met de Silhouette Studio software met handige tips. Het werken met tekst, en bitmap bestanden komt aan bod en zie wat u met Print & Cut toepassingen kunt doen. Bovendien hebben we de nieuwe, Limited Edition, Colour Edition Cameo 3 plotters, in roze, lavendel en zwart in de showroom. En of dat niet al genoeg is, hebben we ook een interessante afhaalkorting op alle Cameo 3 modellen!

Workshop Sublimatie

 

Antwoord op de vragen: Wat is nu eigenlijk precies sublimatie en wat kunt u er mee? En ook belangrijk om te weten: wat niet? Wat zijn de verschillen met transferpapier voor kleuren laser printers? Kan ik ook op donker textiel een sublimatie print maken? Tips die veel frustratie en uitval kunnen voorkomen. Kortom, interessant voor iedereen die sublimatie overweegt in huis te halen of er gewoon meer over wilt weten. Bovendien hebben we een aantrekkelijke afhaalkorting op de SG400 en de SG800 sublimatie printers tijdens deze workshop!

Workshop Transferpapier

 

Leer alles over de vele mogelijkheden van transferpapier en kleuren laser printers. Dit is het meest veelzijdige transferpapier systeem dat er is en we laten alle mogelijkheden de revue passeren. Het bedrukken van hout, bekers, kaarsen en natuurlijk ook (gekleurd)textiel om maar een paar voorbeelden te geven. En we hebben tijdens deze workshop een unieke aanbieding van de Oki C612 TMT enhanced kleuren laser printer!

Workshop Witte Toner

 

Vragen als “Wat kan ik allemaal met witte toner” of “Hoe werkt de SpaceControl software voor deze printers?” worden hier beantwoord. En u mag zelf aan de slag met vele toepassingen! Ook hebben we de introductie van de nieuwe Pro8432WT met de eveneens nieuwe SpaceControl4 software. We laten zien dat deze A3 printer met witte toner nóg meer mogelijkheden biedt dan u al kende. En natuurlijk hebben we ook tijdens deze workshop een zeer interessante aanbieding voor als u nog geen witte toner printer heeft.

Inschrijfformulier Workshops!

 

U kunt zich niet meer inschrijven, de workshops zitten vol!

Wilt u een vrijblijvende afspraak?

 

Klik hier!