Selecteer een pagina

Gratis Workshops

Wat een keuze, opties en mogelijkheden. Je hebt geen idee waar te beginnen of je  wilt je kennis verder opschroeven. Vraag onze trainers het hemd van het lijf, want daarvoor zijn deze inspirerende workshops.

Transferpapier

Hoe veelzijdig en eenvoudig het werken met TheMagicTouch transferpapieren is, laten we zien in deze workshop.

Flexfolies

We nemen de verschillen van alle flexfolies met je door en leggen uit waar je op moet letten bij het bedrukken van textiel.

Textiel bedrukken

Er bestaan diverse manieren waarop je textiel kan decoreren. We laten het zien aan de hand van vele voorbeelden.

Sublimatie VS Transferpapier

Hoe werkt sublimatie en wat zijn precies de voor- en nadelen ten opzichte van transferpapier? We leggen alles uit.

"Het leuke van deze workshops is dat ze mij een hele goede indruk hebben gegeven wat er mogelijk is, wat de voor- en nadelen zijn en de Tips & Trucs die ik heb meegekregen. Deze ga ik straks direct toepassen, ontzettend bedankt"

– Yvonne Herut

Workshop Transferpapier

In de Workshop Transferpapier gaan we samen aan de slag met de 11 verschillende TheMagicTouch transferpapieren. We nemen door waar elke transfer voor wordt gebruikt en we laten je per transfer voorbeelden zien zodat je weet wat voor eindresultaat er met TheMagicTouch transferpapieren behaald kan worden. Daarnaast besteden we aandacht aan de OKI Kleurenprinters – TMT Enhanced, de verwerking daarvan en we gaan samen een eindresultaat bedrukken. Tot slot nemen we nog alle vragen door van de deelnemers en zorgen we ervoor dat al jouw vragen zijn beantwoord.

$

Kosten

Geheel vrijblijvend

$

Duur

± 2 uur

$

Datum

Maandag 9 September 2019

$

Tijdstip

Middag sessie: 13.30 – 16.00 uur

$

Locatie

In onze showroom

$

Inschrijven

Maximaal 10 personen

Workshop Flexfolies

In de workshop Flexfolie maak je kennis met de verschillende soorten flexfolies. We nemen door welke flexfolies er zijn, welke folie je waarvoor moet gebruiken en welke instellingen erbij horen om de folies goed en snel uit te snijden. We nemen de verschillende textiel soorten met je door en leggen uit wat er kan gebeuren met  geïmpregneerde stoffen. Kortom een veelzijdige workshop met handige tips en trucs als je wilt gaan beginnen of als je wat meer wilt weten over flexfolies. 

$

Kosten

Geheel vrijblijvend

$

Duur

± 2 uur

$

Datum

Dinsdag 10 September 2019

$

Tijdstip

Middag sessie: 13.30 – 16.00 uur

$

Locatie

In onze showroom

$

Inschrijven

Maximaal 10 personen

Workshop Textiel Bedrukken

Tijdens deze workshop leer je op welke textiel stoffen je kunt bedrukken, wat de meest voorkomende textiel stoffen zijn en welke bedrukking systemen je kan inzetten voor welk soort textiel. Op deze manier krijg je een goede indruk en ben je voorbereid als klanten binnen komen met een bepaalde samenstelling. We bespreken de voor- en nadelen per bedrukking systeem en tot slot nemen we nog alle vragen door van de deelnemers en zorgen we ervoor dat al jouw vragen zijn beantwoord.

$

Kosten

Geheel vrijblijvend

$

Duur

± 2 uur

$

Datum

Woensdag 11 September 2019

$

Tijdstip

Middag sessie: 13.30 – 16.00 uur

$

Locatie

In onze showroom

$

Inschrijven

Maximaal 10 personen

Workshop Sublimatie

Wat de kracht van sublimatie is, laten we  tijdens deze workshop zien. We leggen uit hoe het precies werkt en wat je allemaal kunt bedrukken. We maken samen een witte, gepersonaliseerde mok en laten je voorbeelden zien zodat je een goede indruk hebt wat sublimatie kan. Daarnaast bespreken ook het verschil met TheMagicTouch  transferpapier en tot slot nemen we nog alle vragen door van de deelnemers en zorgen we ervoor dat al jouw vragen zijn beantwoord.

$

Kosten

Geheel vrijblijvend

$

Duur

± 2 uur

$

Datum

Donderdag 12 September 2019

$

Tijdstip

Middag sessie: 13.30 – 16.00 uur

$

Locatie

In onze showroom

$

Inschrijven

Maximaal 10 personen

Wil jij er alles uithalen en wil je samen met één van onze trainers gaan zitten om er echt, maar dan ook echt alles uit te halen?

Meld je nu aan voor de gratis Workshops! 

Als je vóór het inschrijven nog even contact of advies wil, bel dan gerust even met ons, of één van de trainers.

Pin It on Pinterest